قرار نیست چون سلبریتی هستن پس اسمهایی که انتخاب میکنن قشنگ باشه و ملت همیشه در صحنه پشت سر اون اسم بچه هاشون و تقلیدی بزارن نبات به نظر من قشنگ نیست حتی مهد کودک نبات دیدم گفتم واااه این چه اسمیه اسم شهر و حیوان و خوراکی روی بچه ها نزاریم قشنک نیست مثل الان که ثبت احوال اعلام کرده بیاین عوض کنین اسمهایی که مثلا اسم شهر مثل تهران و مشهد و رشت و ... یت حیوان مثل گرگ و پلنگ و ... یا خوردنی مثل پنیر و شکر و ...هست
کمال سر محبت بین نه نقص گناه که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قرار نیست چون سلبریتی هستن پس اسمهایی که انتخاب میکنن قشنگ باشه و ملت همیشه در صحنه پشت سر اون اسم ب ...
دکمه و پسته و طوطی و کبوتر و خانم و ایران و اینا تجارب منه 😃😃😃
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍