2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭

75 بازدید | 4 پست

سلام خانما من ۲تا بچه دارم،با فاصله کمی از هم متولد شدن،من قبل از بارداریام لاغر بودم ولی بعد از بارداری و شیردهی ۷کیلو وزنم کمتر شد، الان ۵ماهه که شیردهی رو قط کردم ولی متاسفانه اصلا وزن اضافه نمیکنم،و از همه بدتر اینکه اطرافیان خیلی داغونم کردن و هرکی میبینم میگه چرا این شکلی شدی اینقد لاغر شدی،تو رو خدا هر کس راه حلی داره بهم کمک کنه

این قضیه هنوز به من ثابت نشده. نمیدونم چرا همه میگن شیر میدی لاغر میشی. من که والا چاقم و فرقی نکردم برعکس رژیم شدیدم دارم بچم آلرژی داره نمیتونم چیزی بخورم چرا لاغر نمیشم 😒 

این حرف از قدیم بوده فک کنم برا همین هرکی شیر میده الکی میگن لاغر شدی یا میشی. اهمیت نده عزیزم با چندکیلو کاهش وزن اونقدرام که بهت میگن نشون نمیده حرف مردمو بیخیال

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاغری که بد نیست

مهم سلامتیه

به مرور چاق میشی باید صبر کنی

فقط به هیچ وجه با هله هوله و شیرینی خودتو چاق نکن

میتونی خرما بخوری.شیر خرما هم خوبه.خرما آدمای لاغرو چاق می کنه.آجیل تخمه کره ولی به اندازه اشتهات بخور

احتمالا علت اصلی لاغری فعالیت زیاد بخاطر بچه هاست

بعد از غذا حتما يه چيز شيرين بخور

با غذا دلستر بخور

قرص مخمر جو هم خيلي ارزرونه و عاليه 

هم داروخانه داره هم عطاري

شير خشك هم بخوري پف مياره و خوبه 

راستي قرص ويتامين اي هم به بعضيا پف مياره 

فقط قرص ويتامين اي دز هاي مختلفي داره 

يوقت دوز بالا رو هر روز نخوري 

خوشحال باش دو تا ني ني به دنيا آوردي

خيليا دوست دارن توي موقعيت تو باشن ☘️☘️💞💞☘️☘️

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️