2777
2789
عنوان

کمک

91 بازدید | 11 پست

خانما به نظرتون چطور میشه ۲ خانواده که با هم قهرنو آشتی داد؟ با هم فامیل هم هستن...

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
واسطه یا ریش سفید میخواد

آخه پیدا کردن چنین کسی واقعا سخته که بخواد واقعا کمک کنه اکثرا بی تفاوت شدن

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول با بزرگترا مشورت کنید بعد   میشه تو این ماه یه افطاری داد هر دو خانواده رو دعوت کرد با چندتا بزرگتر تا قائله ختم بخیر بشه 

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
اول با بزرگترا مشورت کنید بعد   میشه تو این ماه یه افطاری داد هر دو خانواده رو دعوت کرد با ...

آخه توو ۲ استان جدا زندگی میکنن...

خوب بستگی داره دعواشون سر چی باشه ک معلوم بشه میتونن همو ببخشن یا ن. 

یه آدم بد این وسط فتنه راه انداخته

خودتون برنامه بریزید واشتی شون بدید

آخه چه برنامه ای؟ از ۲ استان متفادت هستن

چه نسبتی دارند با شما؟

اگه خانواده نزدیک مثلا پدر و مادر و...هستند این کارو بکن ولی اگه نسبت دور دارند من بودم دخالت نمیکردم. بی کاری برا خودت دردسر درست کنی. 

چه نسبتی دارند با شما؟ اگه خانواده نزدیک مثلا پدر و مادر و...هستند این کارو بکن ولی اگه نسبت دور دا ...

اخه از نزدیکامون هستن و خب دلایلی داره...