2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لپه رو حسابی بپز بعد کامل بذار ابش بره و پوره کن با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده اب گرفته و یکم نمک دریا و فلفل سیاه تازه اسیاب شده مخلوط کن و خوب ورز بده بعدم با حرارت ملایم سرخ کن و بعد از اینکه یکمی سرد شدن روشون چند قطره اب نارنج بریز و کنارشون گوجه سرخ کرده و سبزی خوردن بذار.نوش جان

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
من اخرم فرق کتلت و شامی رونفهمیدم

کتلت سیب زمینی تخم مرغ داره 

شامی فقط یا ارد نخودچی داره یا پوره لپه و خیلیم خوشمزه تره 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
من اخرم فرق کتلت و شامی رونفهمیدم

والا ما سیب زمینیو آب پز میکنیم با تخم مرغ و پیاز هم میزنیم سرخ میکنیم میگیم کتلت

سیب زمینی خام رو رنده میکنیم و با تخم مرغ و پیاز مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم میگیم کوکو

گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و پیازو باهم مخلوط و بعد سرخ میکنیم میگیم شامی

حالا بقیه رو نمیدونم😆

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
مامانتون چجوری درست میکنه میسه دستورش رو بگی. تو نت رسپی های زیادی هست ولی میخام دستوری باشه که امتح ...

میپرسم برات ازش

الان نیستش 

جهنم خالیست تمام شیاطین همینجا روی زمین اند!
لپه رو حسابی بپز بعد کامل بذار ابش بره و پوره کن با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده اب گرفته و یکم نمک ...

شما خودتون هم اینجوری درست میکنید؟  خوشمزه میشه؟ تخم مرغ نمیخا؟

2823
2791
2779
2792