2777
2789

سلام.... 

من و خواهرم و داداشم ازدواج کردیم ولی تا جایی که بشه 2،3 روز یه بار میریم خونه مامانمون سر میزنیم... 

ولی با این حال مامان و بابام همش غر میزنن که دامادا واسه ما هیچ خیری ندارن😐😐تا الان هر کاری گفتن انجام دادن حتی شده زنگ میزنن به من که به شوهرت بگو بره واسمون نون بخره من تو اوج خستگیش میفرستمش میگم باید بری ولی بازم میگن کاری نمیکنن واسمون.... مامانم میگه خودشون باید بیان هی کارامونو انجام بدن ما نگیم... آخه مگه میشه؟ 

اصلا از داداشم هیچکاری نمیخوانا فقط من دامادا.... 

خسته شدم بس که توجیهشون کردم دیگه

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانتون فک کنم داماد رو با دور از جون خدمه.. اشتباه گرفتن خدایی وظیفه داماد نیست

دقیقا اصلا هم درک نمیکنن فقط توقع دارن همیشه هم ازشون ناراحتن

نه بابا هفته ای ی بار میرم خونه مامانم بیچاره مامان و بابام چیزی نمیگن بابام میگ اگ شوهرت میگه هفته ای ی بار برو چیزی نگو از من گلایه ای هم ندارن 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
خوب نمیدونستم اینجوری میشه؟ لااقل اگه طلبکار نبودن و قدر میدونستم خوب بود

پدرشوهر من همیشه میگه به همه اون اندازه محبت کن که بعدا عذاب وجدان نگیری و اذیت نشی که چرا اینهمه خودمو فدا کردم

بازم دامادای خوبی دارن ماشالله که تا میگی برو نون بگیر می رن خدا حفظشون کنه .

چه فایده... حالا این نون خریدن کوچیکه شه مثلا امروز میگه اینا نباید بیان کولر مارو وصل کنن؟ میگم خوب بگو میگه من باید بگم؟ خودشون باید بیان

نه بابا هفته ای ی بار میرم خونه مامانم بیچاره مامان و بابام چیزی نمیگن بابام میگ اگ شوهرت میگه هفته ...

خوش به حالت اینا زنگ میزنن تیکه میندازن... ما اصلا به زندگیمون نمیرسیم فقط یا خونه مامان و بابای منیم یا مامان و بابای اون