2777
2789
البته نامزد من ادم رکی هستش مثلا اگه خوبم باشی ی عالمه تعریف میکنه ولی ازینورم مشکلات ادمو میگه من خ ...

چقد عالی ک اخلاقش اینه..همیش دوست داره بهترین باشی...دوست داره بهتربن ها رو توی تو ببینه...تا جایی ک منطقی باشه خوبه...کاش شوهر منم اینطوری بود..زندگی با مردی ک هیچی از زنش نمیخواد و براش فرقی نمیکنه مث مرگ تدریجی میمونه😞😞😞زن و پیر میکنه...زن توجه میخواد دوست داره ازش بخوای ک خوب باشه ...خیلی عالیه ک نامزدت بهت توجه داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد عالی ک اخلاقش اینه..همیش دوست داره بهترین باشی...دوست داره بهتربن ها رو توی تو ببینه...تا جایی ک ...

این توجهه بنظرت؟من حس میکنم اگه عاشقم بود منو همینجوری ک هستم میخواس ن ک بخواد تغییرم بده

من شوهرم بهم بگه خوشحال میشم قبلا هیچی نمیگفت دیونه میشدم میگفتم بی تفاوتی الان میگه منم با خوشحالی ...

ینی نباید ناراحت شم ؟نامزد من هرچی خوشش نیاد میگه و برعکس اگه چیزی ام دوس داشته باشه میگه

من به حای تو بودم میگفتم پول بده برم استخر و باشگاه به هیکلم برسم😂😂

مشکلی نداره میده😂مثلا حتی من با اختلاف قدمون مشکل داشتم بهش اونموقم گفتم اگه میخوای بخاطر اختلافمون یکم فکر کنیم بعدا دچار مشکل نشیم ک خودش گف چ مشکلی اخه ن بابا ول کن مهم نیس اصلا

ینی نباید ناراحت شم ؟نامزد من هرچی خوشش نیاد میگه و برعکس اگه چیزی ام دوس داشته باشه میگه

نه بابا خوشحال باش که دوس داره شما همش به خودتون برسین این که بدنت فیت بشه بد نیس که همین که خواسته شو به زبون میاره و دوس داره شما بهترین باشین خیلی خوبه

مشکلی نداره میده😂مثلا حتی من با اختلاف قدمون مشکل داشتم بهش اونموقم گفتم اگه میخوای بخاطر اختلافمون ...

زیادم در گوشش نخون هی قدتتو بگی به نظرم مردی که زنشو دوس داره بهش میگه لاغر شو یا به هیکلت برس چون دوس داره زنش سالم و سرحال باشه 

نه بابا خوشحال باش که دوس داره شما همش به خودتون برسین این که بدنت فیت بشه بد نیس که همین که خواسته ...

نمیدونم حس کردم اگه عاشقم بود منو همونجور ک هستم میخواس

نمیدونم حس کردم اگه عاشقم بود منو همونجور ک هستم میخواس

عاشقته که نمیگه قدت کوتاهه دیگه عاشقته که بهت میگه به خودت برس هیچ مردی چربی رو دوس نداره زنا باید قبول کنن مردت داره اهمیت میده بهت دختر حساس نشو چون یه ذزه چربی باشه مثل اهنربا جذب میکنه یه مدت بعد میبینی وای چاق شدی بدن ورزیده و فیت خیلی خوبه حتی شده به خاطر خودت بع بدنت اهمیت بده 😍

این توجهه بنظرت؟من حس میکنم اگه عاشقم بود منو همینجوری ک هستم میخواس ن ک بخواد تغییرم بده

عزیزم عشق دنیای خیلی بزرگیه..و عشق عمیق واقعا کم پیدا میشه...عشق توی داستانهاست...وجود خارجی نداره...اینو همیشه یادت باشه

دوست داشتنه ک مرد و زن و کنار هم نگه میداره...چه ایرادی داره ک برای هم تغییر کنید...زندگی خیلی قشنگ تر میشه..این ک بدونی یکی چه جوری بیشتر احساس خوبی داره...مثلا بدونی ک وقتی یه روسری صورتی سرت میکنی شوهرت خیلی دوست داره و باهاش حالش خوبه یا اون بدونه با چه مدل مویی دل تو رو میبره...زندگی با این بالانسا و تغییرات جذاب میشه..زندگی یکنواخت دلگیره...یکم وزن کم کن بگو این کارو فقط ب خاطر تو کردم...و در عوضش توام ازش خواسته های معقول خودت رو داشته باش

من لاغرم میخام چاق شم ولی هردفعه به نامزدم میگم برام قرص چاقی بخر دعوام میکنه میگه تو هرجور باشی من اونجوری دوست دارم تو چشم من همه جوره خوشگلی میگه چاقم بشی من عاشقتم لاغرم باشی باز عاشقتم برام فرقی نمیکنه 

ما که سخت نمیگیریم خودش سخت میگذره