2821
2789

نه عزیزم با استراحت و شیاف نهایتاً یک ماهه برطرف میشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم هماتوم داشتم فقط استراحت و شیاف

اگه لکه بینی تیره بشه کم کم یعنی داره خوب میشه

برای من ۸*۲۰ بود خیلی بزرگ نیست نگران نباش

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
منم هماتوم داشتم فقط استراحت و شیاف اگه لکه بینی تیره بشه کم کم یعنی داره خوب میشه برای من ۸*۲۰ بو ...

فدات هفته چندمت خوب شدی من اصلا لکه بینی هم ندارم بعدش میتونم برم شهرستان پیش,مامانم دیگه ?یا نه ماه استراحت مطلق

خبر داری بعدش,میتونم برم مسافرت شهرستان پیش خونوتدم یا باید همش استراحت مطلق باشم

من داشتم چون خونمون پله داشت یه ماه کامل استراحت کردم حدود هفته دوازده کامل ازبین میره 

آره بعدش میتونی بری ولی بین راه استراحت کن مثلاً یه زیر انداز ببر هر ازگاهی دراز بکش 

الان هم مایعات زیاد مصرف کن

دستشویی فرنگی برو به پهلوی چپ بخواب وبین پاهات بالش بزار

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
فدات هفته چندمت خوب شدی من اصلا لکه بینی هم ندارم بعدش میتونم برم شهرستان پیش,مامانم دیگه ?یا نه ماه ...

چی بگم والا از دکترت بپرسی بهتره دخترداییمم داشت و لک بینی نداشت ولی یکباره مثه ی لخته دفعش کرد

دکترمن تا زمان لک بینی استراحت مطلق داد ولی بعدش استراحت نسبی داد گفت چون خونریزی و لک بینی داشتی بابد مواظب باشی تا اخرش

ولی فک کنم بتونی بری اگه با ماشین شهصیم برید فوقش پشت دراز میکشی 

فدات هفته چندمت خوب شدی من اصلا لکه بینی هم ندارم بعدش میتونم برم شهرستان پیش,مامانم دیگه ?یا نه ماه ...

برای من هفته ۶ شروع شد و هفته ۱۰-۱۱ خوب شد

منم دارم الان تو استراحت مطلقم من دو بار رفتم سونو گفت هنوز هست ولی چند روز پیش یه لکه قهوه ای بزرگ روی پدم دیدم فکر کنم همون هماتوم بود که دفع شده 

هفته دیگه سونو دارم دعا کنید برام دیگه دفع شده باشه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
برا تو اندازه اش چند بود

۱۶ بود راستی هراز گاهی هم یکمی نه زیاد شیره انگور بخور

اصلاً نگران نباش من خیلی غصه میخوردم

تا اینکه یه ماما سن بالا به ام گفت اگه استراحت کنی مشکلی پیش نمیاد حتی جنین ازش تغذیه هم میکنه خیلی خوبه

فقط شیاف هاتو یادت نره خیلی مهمه اگه میتونی خارجیشو بگیر

من همون موقع هم مجبور بودم سرکار برم

ولی میومدم خونه خیلی استراحت میکردم

انشاالله که رفع میشه و راحت میری پیشه خانوادت💗

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز