2777
2789
عنوان

آبله مرغون

119 بازدید | 18 پست

خواهرزادم آبله مرغون گرفته، دکتر گفته تا یه هفته باید خونه بمونه، واگیرداره؟ بریم پیشش ما هم میگیریم، هر کسی یه بار رو باید بگیره ولی من یادم نیست گرفتم یا نه؟ چقدر طول میکشه تا خوب بشه؟

مراقب باشید خانومای باردار ازش نگیرن جون ی جنین به خطر میفته و باید سقط کنه خیلی مراقب باشید....

بله واگیرداره ....کسایی که ی بار تو بچگی گرفتن دگ نمیگیرن...

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بشددت واگیرداره.ویروسش تاسه هفته توبدن میمونه وقابل سرایته.نه یک هفته

وای نه، حتما باید ماه رمضون میگرفت؟ اگه بهش بگیم سه هفته نیا خونمون ناراحت میشه،،،،،،

مراقب باشید خانومای باردار ازش نگیرن جون ی جنین به خطر میفته و باید سقط کنه خیلی مراقب باشید.... بل ...

نمیدونیم گرفتیم یا نه، چه جوری بهش بگیم خونمون نیا،،،،

وای نه، حتما باید ماه رمضون میگرفت؟ اگه بهش بگیم سه هفته نیا خونمون ناراحت میشه،،،،،،

ازمادرت بپرس اگه نگرفتی ک مانعی نداره‌.اگه بچه کوچیک دارین توخانوادتون اگه بگیره مشکلی نیس.سن کمترباشه ابله سبکتره.ولی زیریکسال خطرناکه وزنهای حامله

ازارواح و اجنه نباید ترسید..‌ازادماباید ترسید
نمیدونیم گرفتیم یا نه، چه جوری بهش بگیم خونمون نیا،،،،

اگه خودش درک میکرد و نمیومد که خیلی خوب میشد🙈شما بگین ناراحت میشن...

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

ازمادرت بپرس اگه نگرفتی ک مانعی نداره‌.اگه بچه کوچیک دارین توخانوادتون اگه بگیره مشکلی نیس.سن کمتربا ...

مامانم یادش نمیاد، تو ماه رمضونی میترسیم خودمون بگیریم....

اگه خودش درک میکرد و نمیومد که خیلی خوب میشد🙈شما بگین ناراحت میشن...

از شانس از اول ماه رمضون نیومده بود میخواستیم یکشنبه افطاری دعوتشون کنیم که اینطور شد، میدونیم که ناراحت میشه توقع داره هم بریم بهش سر بزنیم هم دعوتشون کنیم، بگم سه هفته که اصلا قبول نمیکنه و ناراحتم میشه...

خب پس یجوری بهش بگین ک ناراحت نشه...لعنتی چ موقعی بودااا

هر جور بگیم ناراحت میشه، آره واقعا بدموقع بود، منم بدنم خیلی ضعیفه اگه بچگی نگرفته باشم ازش میگیرم😢😢😢

هر جور بگیم ناراحت میشه، آره واقعا بدموقع بود، منم بدنم خیلی ضعیفه اگه بچگی نگرفته باشم ازش میگیرم😢 ...

انشالا ک نمیگیری..نمازروزه هاتونم قبول حق

ازارواح و اجنه نباید ترسید..‌ازادماباید ترسید