2777
2789
عنوان

تمیز کردن مبل

433 بازدید | 14 پست

سلام خانمای هنرمند چطورمیشه مبلاموتمیزکنم رنگشون روشنه جنسشون ازاین پارچه هاس که کمی حالت مخمل دارن نه زیادالبته دوبچه کوچیک دارم خیلی کثیفشون کردن کارباشامپوفرش حل نمیشه شمامیدونیدچیکار کنم تمیزشن پرازلکه شدن

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنگ بزن بیان برات بشورن تا یسال کاملا تمیز میمونه  ولی اگه خودت تمیز کنی نهایت دو هفته تمیز می ...

جایی که زندگی میکنم فقط فرش وپتومیشورن😣

ماله من قهوه ی سوختس مخمله سه ساله دست بهش نزدم واسه این میخام تمیزش کنم

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲
ماله من قهوه ی سوختس مخمله سه ساله دست بهش نزدم واسه این میخام تمیزش کنم

خب جواب میده روشی که گفتم البته ازیه قسمتیش که توچشم نیست کمی امتحان کن واسه اطمینان بعداگه راضی بودی بقیشوتمیزکن چندکاسه اب نصف قاشق جوش شیرین ویه لیموی تازه ...قهوه ای سوخته که زیادتمیزکردنش سخت نیست باشامپوفرشم میشه ازمن کرمیه

این رو کارواش ها دارن واسه تمیز کردن صندلی استفاده میکنن چیزای دیگه هم دارن ازشون بپرس

ازکجاخریری یعنی کارواشیامیفروشن؟مبلات خوب تمیز شدببخشیدروش مصرفش چطوریه😓😓😓

ازکجاخریری یعنی کارواشیامیفروشن؟مبلات خوب تمیز شدببخشیدروش مصرفش چطوریه😓😓😓

همسرن گرفته ، گفت کارواش ها دارن 

یه جور فومه که از سرش که برس داره میاد بیرون و همزمان با همون برس تمیز میکنی مبل رو 

بله تمیز کرد مبل هارو ولی اگر تا حالا امتحان نکردی به نظرم اول پاک کننده چندمنظوره سیف رو امتحان کن من از اون هم راضی بودم

همسرن گرفته ، گفت کارواش ها دارن  یه جور فومه که از سرش که برس داره میاد بیرون و همزمان با همو ...

ممنونم عزیزم

پاک کننده روپس بگیرم اول راستی اسپزی کنم رومبل وبعدش پارچه بکشم دیگه؟ببخش اینقدسوال میکنم

به نظرم زنگ بزن بیان برات بشورن خیلی راحت تمیز هست من یه بار اوردم واقعا راضی هستم تو کوتاه ترین زمان بدون ریخت و پاش کثیف کاری مبلام در حد نو تمیز شد چون منم بچه کوچیک دارم و بچم مدام دستاشو میزنه به مبل شست و شوی مبل در تهران واقعا کارشون عالیه