2777
2789

سلام بچه ها،من يه دختر ٨ ساله دارم،بچم خيلي خوشگل نيست و منم نميخوام به زور خوشگلش كنم🙁

ولي يه چيزايي توش ميبينم كه ديگه ربطي به ژنتيك و اينا نداره.ميخوام اگه ميشه براش كاري كرد با مواد طبيعي يا راهكاري چيزي هست كه به دردش ميخوره بگين براش استفاده كنم...

مثلا شنيدم ملكه ويكتوريا از بچگي از آلوئه ورا براي پوستش استفاده ميكرده و همين باعث شده تو بزرگسالي پوستش خيييلي خوب باشه

شماها چيزاي ديگه اي بلديد كه خوب باشه از بچگي استفاده كرد؟

و آوايي هست...كه كلمات را به كار نميگيرد...گوش بسپار (باردار نيستم،تذكر تاريخ امتحانمه كه هي ببينمش كمتر تو ني ني سايت بچرخم😑)

مثلا دخترم موهاش وزه

از الان ميخواد رو بينيش جوش سر سياه بزنه

روي زانوها و آرنجهاش هم سياه شده

چيا براش خوبه؟ چكارش كنم؟

و آوايي هست...كه كلمات را به كار نميگيرد...گوش بسپار (باردار نيستم،تذكر تاريخ امتحانمه كه هي ببينمش كمتر تو ني ني سايت بچرخم😑)

من شنیدم شنبلیله موهای دخترا رو زیاد میکنه

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا دخترم موهاش وزه از الان ميخواد رو بينيش جوش سر سياه بزنه روي زانوها و آرنجهاش هم سياه شده چي ...

جاهاي تيره رو كرم مرطوب كننده بزن براش

هميشه هم به پوستش ضد آفتاب مناسب سن و پوستش و بزن

حتما هم با يه شوينده مناسب سنش هر روز صورتش و بشور

همينا كافيه ديگه

[QUOTE=89491533]من شنیدم شنبلیله موهای دخترا رو زیاد میکنه[/QUOTE]

يعني شنبليله زياد بخوره؟ يا جوشونده  بشه يا مثل  ماسك؟

ضدآفتاب بزنه حتما اصلا عادت کنه همیشه ضدآفتاب بزنه حتی قسمتای لخت بدنش بیرون.موهاشو با روغن نارگیل ماساژ بده قبل حموم.مرطوب کننده بزن به تیرگی هاش.لایه برداری کن تو حموم براش اون قسمتارو.شامپو خوب بگیر براش...

من دختر ندارم اینا به ذهنم رسید.تو بلوغ هم مراقب باش که ترک نخوره پوستش با لوسیون و  بایوایل و....

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  

[QUOTE=89491663]جاهاي تيره رو كرم مرطوب كننده بزن براش هميشه هم به پوستش ضد آفتاب مناسب سن و پوستش و بزن حتما هم ب ...[/QUOTE]

مرطوب كننده كافيه عزيزم؟ بعضيا ميگن سفيداب بزنم،خوبه به نظرت؟ شما چيزي نشنيديد؟

تجربه ثابت كرده بچه هايي كه معموليه قيافه شون بزرگ بشن خيلي خوشگل ميشن به نظرم رو اعتماد به نفسش خي ...

دقیقااااا من تو همین سنا بودم خیلی سیاه و زشت بودم برعکس دختر عمم سفید خوشگل الان اون زشت و جوش جوشی شده من ماشالاااااا انقد خوشگل‌شدما که کسایی که مارو ندیدن خیلی وقته مثلا از اون موقع باور نمیکنن😂😂😌😌😌

[QUOTE=89491752]ضدآفتاب بزنه حتما اصلا عادت کنه همیشه ضدآفتاب بزنه حتی قسمتای لخت بدنش بیرون.موهاشو با روغن نارگیل م ...[/QUOTE]

ممنون از توضيحاتت عزيزم😘

دقیقااااا من تو همین سنا بودم خیلی سیاه و زشت بودم برعکس دختر عمم سفید خوشگل الان اون زشت و جوش جوشی ...

منم خیلیا رو دیدم اینجوری شدن. 

حالا خودت چه شکلی شدی؟ چیکار کردی تغییر کردی

دقیقااااا من تو همین سنا بودم خیلی سیاه و زشت بودم برعکس دختر عمم سفید خوشگل الان اون زشت و جوش جوشی ...

چطور ما بچگی خوشگل بودیم الانم خوشگلیم  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
منم خیلیا رو دیدم اینجوری شدن.  حالا خودت چه شکلی شدی؟ چیکار کردی تغییر کردی

هیچ کاری ولی هرچی بزرگتر شدم واقعا پوستم روشن تر شد خوشگل اونجوری که فک کنی که نشدم😂😂ولی نسبت به بچگیم خیلیییی خوب شدم مثلا اون موقع ها بعضی وقتا غصه میخوردم که کسی با من ازدواج نمیکنه🙈🙈🙈

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز