2789
عنوان

کتلت

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 23 پست
اسی،سرابی یعنی از سراب هستی؟ یا معنی دیگه ای داره اسمت؟

نه تبریز هستم سرابی پسوند شهرتم هستش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هميشه اين مشكل رو داشتم  هميشه هم بعد از طبخ كتلت ها يك بوي ماهي مانند ميداد سالها به خاطر ...

ای وای مرسی عزیزم آره کتلت من هم بو میده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دوستان خیلی ممنونم فدای همتون بشم فعلا  برم ناهارم رو درست کنم 

عزیزم وقتی سیبزمینیهاتو رنده میکنی با رنده ریز رنده کن. نه خیلی ریز . بعد آبسو کامل بگیر. آب پیاز رو هم بگیر. بعد یکمی ارد هم به موادت بزن. مایع کتلتتو هم زیاد ضخیم نکن. نازک بردار. روغن یکمی زیاد بریز و بزار داغ بشه. نه خیلی که باعث بشه کتلتت بسوزه. ما تخم مرغ توش نمیزاریم. اینجوری بیشتر طعم کوکو میده تا کتلت. زیرشو هم ملایم کن. نه خیلی کم نه خیلی زیاد.

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !