2777
2789
عنوان

خانوما بیاین خواهش 😞

189 بازدید | 11 پست

من دو هفته پیش سونو دادم فولیکول ۱۸ داشتم 

چون تو سایت خونده بودم فولیکول خوب و آمپول میدن آزاد بشه خوشحال و خندان رفتم پیش دکترم 

اما امپول نداد 😞

فقط ویتامین داد و گفت امشب(یعنی همون شبش)اقدام کنم

ک من واس محکم کاری دوبار دیگم اقدام کردم 😁

حالا سوالم اینه چرا بمن امپول نداد ؟

بعد سونو فرداش تا شب حسابییی ترشحات کشدار داشتم حس کردم تخمگذاریمو

ولی اکثرا دیدم آمپول زدن 😞

ممکنه خود فولیکول آزاد شده باشه بدون آمپول ؟

کسی مثل من بوده و باردارشده باشه؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
به خاطر لینکه اندازه فولی خوب بود..فولی بیش از اندلره بزرگ هم خوب نیست.بی کیفیته

اخه خوندم اندازه من بعضیا فولی داشتن آمپول زدن 😞

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فولی های من بدون آنپول ۲۰به بالا میشد.. همه به زور ۱دونه مثل زیر ده داشتن..من مثلا همزمان ۳ تا داشتم که دکتر بهم میگفت شانس اوردی باردار نشدی رنه ۳قلو میشد..اما باردار نمیشدم چون بزرگ بودن و بی کیفیت

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
اونلیی که پایینه رو آمپول میزنن بزرگ تر شه و ازاد شه..برا تو ۱۸بوده خوبه

منظورم آمپول اچ سی جیه ؟ 

تو هم همونو میگی ؟

منظورم آمپول اچ سی جیه ؟  تو هم همونو میگی ؟

میدونم.. تو یدون آمپول سایزت خوبه.. تو آمپول بزنی سایزش بالاتر میره .. و بی کیفیت میشه.. گاهی برا من بزرگ بود دکتر قرص و آمپول میداد..درد تخمدان بدی  میگرفتم فکر میکردم به به خیلی خوبه الان داره آزاد میشه..اما نمیشد

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

عزيزم نوشتي يعني ميشه آزاد شده باشه بدون آمپول

پس هرماه چي آزاد ميشه ك ٢ هفته بعدش پريودي مياد

بله سيستم بدن اينجوره خود فوليكول آزاد ميشه

كسايي ك آمپول ميزنن اكثريت بخاطر مصرف قرص تو زمان پريوديه ك هم آزاد بشه هم كيست نشه

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
خانوما یه سوال من اصلا اندازشو نمیدونم چیکار باید بکنم؟

به دکترت بگو سونو بنویسه روز ۱۴ پریودی برو سونو اونموقع مشخص میشه

قبلش یا دیرتر بری فایده نداره

من دقیق روز ۱۴ رفتم

عزيزم نوشتي يعني ميشه آزاد شده باشه بدون آمپول پس هرماه چي آزاد ميشه ك ٢ هفته بعدش پريودي مياد بله ...

اره میدونم

ولی آخه منم دارو خوردم تو پریودی. کلومیفن و لترزول و چندتای دیگه

پریودی من منظم نیست 😞

به دکترت بگو سونو بنویسه روز ۱۴ پریودی برو سونو اونموقع مشخص میشه قبلش یا دیرتر بری فایده نداره من ...

خیلی ممنونم عزیزم⚘⚘

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍