2777
2789
عنوان

خخخخخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 65 پست
منم اوضاع روحیم خوب نیست احساس میکنم امسال رو به اندازه ۱۰ سال پیر شدم حتی بعضی اوقات ارزو مرگ میکنم ...

من 77 تجربی هستم 

امیدوارم دانشگاه رفته باشیم

اما من ک پزشکی نشم بازم میمونم

توام جوابشونو یبار بده ک دگ اینقد اذیتت نکنن اگه مظلوم بازی در بیاری سوارت میشن ببینن جواب نمیدی

آخه نمیگم خوشگلم ولی زشت نیستم خداییش از همشون سرم خودشون واقعا میمونن قداشون زیر ۱۲۰ وقتی گفتن هنگ کردم اون لحظه نتونستم جوابشون بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 77 تجربی هستم  امیدوارم دانشگاه رفته باشیم اما من ک پزشکی نشم بازم میمونم

من هر چی قبول شم میرم واقعا دیگه تحمل ندارم 

پیراپزشکی و تربیت معلم هم خوبه

شما خوب خوندی؟

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
پارسال 6000 شدم  امسال هنوز شروع نکردم😂 من ک فقط پزشکی

موفق باشیم ایشالا

من میخوام جدی یکبار دیگه شروع کنم میخوام تا الان هر کاری یا هر فکری که کردم و باعث شده از درسم زده و دور بشم رو کنار بذارم فکر منفی و بیهوده نکنم به خدا متوسل بشم تا ارامش بگیرم بقیشو میسپارم بخدا به شمام توصیه میکنم مث من همین کارو بکنید

حیف جوونیم که کنکور نابودش کرد😭

راستی منطقه چندی؟من منطقه۳

موفق باشیم ایشالا من میخوام جدی یکبار دیگه شروع کنم میخوام تا الان هر کاری یا هر فکری که کردم و باع ...

منطقه دو 

منم افسردگی نابودم کرد

عزیزدلم ایشالا ک ب هر چی میخوای برسی❤

دیدی ک داستانو...مثالای زیادی هست ک دوماهو خوب تلاش کردنو موفق شدن 

منطقه دو  منم افسردگی نابودم کرد عزیزدلم ایشالا ک ب هر چی میخوای برسی❤ دیدی ک داستانو...مثال ...

ممنونم عزیزم😙😙😙

شاید اصلا یه دانشگاه قبول شدیم همدیگه رو دیدیم البته همدیگه رو ببینیم هم نمیشناسیم😁😊