2777
2789
عنوان

همش گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 40 پست
اره منم اینجورم خب به هرحال با تغییر شرایط زندگی ادمم دچار تغییر میشه من خودمم نه ماهه عروسی کردم هن ...

ای جونم انشالله ک دعواهاتون به پنج سال یبار اونم در حد بحث برسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا این گریه کردی  عزیزدلم منم لاغرم  شوهرم بعضی وقتا میگه  مریم خیلی لاغری بخور چ ...

ممنونم از راهنماییات عزیزدلم. الهی بمیرم انشالله ب زودی یه نی نی خوشگل بیاری.

میسه بیشتر راهنماییم کنی  چطوری  اینکارو کنم؟

من همیشه میرم استقبالش . براش صبوته حلظر میکنم ساعت شش صب. با بوس بیدارش میکنم همیشه. خودش میگه ۹۹درصد ازت خیلی راضیم اون یه درصدش برا اینه که خیلی زود نارحت میشی و حساسی راضی نیستم. دلم‌میخاد سرگرم شم به ی کاری ولی خیلی تنبلم از یه طرف

ای جونم انشالله ک دعواهاتون به پنج سال یبار اونم در حد بحث برسه

انشاالله عزیزم همچنین توام خوشبخت بشی و هیچوقت حرص نخوری...نمیگم بیشتر از همه مشکل داریم ولی خب کمتر از همه هم نداریم اولش سریع به برگشتن فرار کردن از مشکلات و طلاق فک میکردم ولی الان فقط نشستم زندگی خودمو با چنگ و دندون بگیرم و حفظش کنم...یعنی جوری شده که حتی تنها نمیذارم بره خونه مادرش میچسبم به شوهرم.نه که کنه ولی خب فهمیدم کسایی که موش میدوئونن توزندگیمو چجوری باشون رفتار کنم...بخدا گریه فایده نداره من درحدی گریه میکردم فشارم میفتاد نفسم قطع میشد فکرشو کن.اصن اینجوری مردا دلشون نمیسوزه برا ادم.فقط فاصله میگیرن 

ممنونم از راهنماییات عزیزدلم. الهی بمیرم انشالله ب زودی یه نی نی خوشگل بیاری.  میسه بیشتر راهن ...

نه تنبل نیستی 

حساس شدی عادیه اول زندگیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

انشاالله عزیزم همچنین توام خوشبخت بشی و هیچوقت حرص نخوری...نمیگم بیشتر از همه مشکل داریم ولی خب کمتر ...

قربونت برم . کار خوبی میکنی خدا خودش تو زندگیتون عشق و وفادای و شادی و همه چیزای خوب بیاره.

قربونت برم . کار خوبی میکنی خدا خودش تو زندگیتون عشق و وفادای و شادی و همه چیزای خوب بیاره.

انشاالله همچنین عزیزم...بخاطر مسائل کوچیک جوونیتو حروم نکن خودتو سرگرم یه کاری کن.ایشالا برقرارو پاینده باشید همیشه

ممنونم از راهنماییای قشنگت مالکوم مهربون

سلام عزیزم 

ببین این کتاب رو تهیه کن 

من فکر کنم به دردت بخوره 

مخصوصا الان اول راه زندگی 

کتاب چراغ دل شوهرت را روشن کن 

و 

کتاب رازهایی درباره ی مردان ..

یکیش رو بخر بخون دقییق 

خیلی چیزا یاد میگیری 

امیدوارم خوشبخت باشی عزیزم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1