2777
2789
عنوان

همش گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جور افسردگی خفیفه باید خوب شی تاقبل اینکه تو زندگی مشترکت لطمه وارد کنه ...دچار شوک شدی

اره راست میگی  کل روزو خونهه م بعضی وقتام شبا میریم دوور دور شاید براا اینه هیچ کاری ندارم

خب چیکار کنم ک حالم بهتر شه؟  منکه اصلا دلم نمیخاد اینجوری باشم

برنامه بریز برا خودت 

در طول روز تغییر دکور 

برا خودت لباسایی که شب قراره واسه شوهرت بپوشی رو حاضر کن 

جلو ایینه موهاتو قشنگ کن 

مجله بخون 

برقص

عزیزدلم به این فکر کن که مرد بیچاره از صبح تا شب سر کار 

دلش میخواد بیاد خونه خانمش یه لیوان شربت بده دستش بگه بخنده 

بعد میاد میبینه تو چشمات قرمزه گریه و زاری ...

اول دلیل ناراحتیات رو برا خودت روشن کن 

خودت دنبال حل شون باش 

اگه اگههههه به همسرت و رفتار اون مربوطه 

بدون گریه و اه و ناله با محبت بگو من دوستدارم فلان کار رو انجام بدی یا فلان رفتارو ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

برنامه بریز برا خودت  در طول روز تغییر دکور  برا خودت لباسایی که شیگب قراره واسه شوهرت ب ...

اره واقعا درسته. امشب بهم گفت چاق شدی. خب من هیچ فعاللیتی ندارم از وقتی ازدواج کردم.   نزدیک دو ساعت پشت سرهم گریه کردم اشکم بند نمیومد اصلا

میشه از روزمرگیت بگی؟

از 7 صب تا 4 بعدظهر ک شوهرم میاد پای درسو کتابام

بعدش نهار و ی فیلم با چایی بعدش بیرون دور دور یا تو خونه درحال شوخی کردن باهم

راستش زیاد ادا درمیارم ی اهنگ ک میزارن تو تی وی فوری پامبشم مسخره بازی درمیارم باهاش

کلن خودم شخصیتم اینحوره پیش دوستامم همینجور بودم البته همیشه لبخند دارم ک اینو همه میگن عزیزم

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
اره راست میگی  کل روزو خونهه م بعضی وقتام شبا میریم دوور دور شاید براا اینه هیچ کاری ندارم

اره منم اینجورم خب به هرحال با تغییر شرایط زندگی ادمم دچار تغییر میشه من خودمم نه ماهه عروسی کردم هنوز اونقد عادت نکردم ولی نیبت به روزا اول خیلی بهتر شده اروم تر شده زندگی اولش سخت بود هرروز یه بحث کوچیک که هی گندش میکردم‌ و غصه میخوردم الان خیلی خیلی خداروشکر بهتر شده حداقل دوسه هفته ای یه بار دعوا میکنیم😅

اره واقعا درسته. امشب بهم گفت چاق شدی. خب من هیچ فعاللیتی ندارم از وقتی ازدواج کردم.   نزدیک دو ...

برا این گریه کردی 

عزیزدلم منم لاغرم 

شوهرم بعضی وقتا میگه 

مریم خیلی لاغری بخور چاق شی 

من هیچی نمیگم 

برم زااار بزنم پس ..

برقص شاد باش تازه عروسی فداتشم 

زندگی رو تلخ نکن 

بعدا حسرت میخوری 

الان بهترین روزاس 

که میتونی با اقتدار طوری رفتار کنی شوهرت رامت بشه بگیری توی مشتت 

هر چی بگی بگه چشم 

بعد تو داری خرابش میکنی 

بعدا میفهمی چی دارم بهت میگم 

الان متوجه نیستی بعد چند ماه که محل نداد بهت میفهمی ...

خودتو جمع کن دیگه اصلا گریه الکی نکن 

من سه روز پیش سقط کردم جیگر گوشه م رو 

یه بار فقط جلو شوهرم گریه کردم 

در طول روز زار میزنم 

شب میاد میرم استقبالش با لبخند ‌...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1