2777
2789
عجب بی چشم و روست... واااای

خيليييي، بخدا بزرگنمايي نميكنم نه شما منو ميشناسي نه اون زن رو، بايد از نزديك ببيني بفهمي چيه !!!

يروز شوهرم ماهيانه ي دخترشو ٣ روز ديرتر داد زنگ زد فحش داد به پدرمادر مرحوم شوهرم اونقدر جيغ جيغ كرد فحش داد فحش هاي ركيك، به شوهرم ميگفت بيا ك و ن م و بخور😐

ميگفت الان ميام اداره اتون شلوارمو درميارم جلوي همكارات آبروتو ميبرم😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خيلي زن بي فكر و ابلهيه، باورت نميشه شوهرم چطور براي اون زن مايه ميذاشت همه حسرت زندگي اونا رو م ...

به نظرم تو که صبوری کردی تا اینجا دیگه غر هم نزن بهش که از تو هم زده بشه شرایط خونه رو طوری کن که فکر و ذکرش این باشه بیاد خونه و حساسیتت رو به اون مادر و دختر نشون نده

بخدا خيلي مدارا ميكنم اما انگار روزبه روز اوضاع بدتر ميشه احساس خفگي دارم تو اين زندگي، نميدونم اين ...

حق داری...

عیب نداره. این زندگی حق توست... فرزند داری... سر سجاده بشین و از خدا بخواه به خیررررر، دردسر و شر این خانم رو ازت دور کنه.

میدونه اگر شوهرت بخشیدتش یعنی دوستش داشته. اون نا زن هم اینو میدونه. وگرنه من یک دهم خطای اون زن رو میکردم تیکه بزرگه ام گوشم بود....

ولی شوهرت آدم متعهدیه... و گرنه تو این هشت سال اتفاقه افتاده بود. غصه نخور

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
به نظرم تو که صبوری کردی تا اینجا دیگه غر هم نزن بهش که از تو هم زده بشه شرایط خونه رو طوری کن که فک ...

نه غر كه نميزنم چون اسم اونا مياد شوهرم دعوا راه ميندازه، نميخوام بچه هام تو فضاي پر تنش بزرگ بشن اما دلم خيلي گرفته كاش با طناب پوسيده ي خواهر و مادرم تو اين چاه نميرفتم😭

اينجا ميام دردودل يكم سبك بشم

آره منم ميدونم همش تقصير شوهرمه، همش كوتاه مياد جلوي خرابكارياي اون زن، همش سكوت ميكنه، حالا من بچه ...

نه اممممکان نداره خدا جزای اینها رو نده. صبر کن ببین. حتی اگر شوهرت هم حقت رو در این زندگی ضایع کرده باشه، روزی به پات میوفته... دیدم که میگم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه غر كه نميزنم چون اسم اونا مياد شوهرم دعوا راه ميندازه، نميخوام بچه هام تو فضاي پر تنش بزرگ بشن ام ...

اما خودت هم دوسش داری و اگر اون دعوا راه میندازه که یه طوری جذبه نشون بده و نزاره تو هم زندگیتون رو خراب کنی. بیشتر به نظرم این رفتارش به خاطر اینه که به تو جذبه نشون بده وگرنه وایمیساد جلوت از زن اولش دفاع میکرد یا یه حرفی میزد که میفهمیدی دلش با اوناست اما اونم توی این مخمصه افتاده

آره خيلي زن بي فكر و ابلهيه، باورت نميشه شوهرم چطور براي اون زن مايه ميذاشت همه حسرت زندگي اونا رو م ...

فرصتها رو از خودش هم داره میگیره. شتید موقعیتی براش پیش بیاد ولی اینقدر تو فکر تخریب زندگی شما و اومدن تو زندگی تون هست جوونی اس داره میره.

شلنگ تخته انداخته تازه فهمیده که چه غلطی کرده الان ناراحته تو و بچه هات در رفاه باشید.

نه اممممکان نداره خدا جزای اینها رو نده. صبر کن ببین. حتی اگر شوهرت هم حقت رو در این زندگی ضایع کرده ...

يكي از دوستان شوهرم اومده بود خونه ي ما ديشب، خانومه نزديك ٥٠ سالش بود دوتا بچه داشت اين خانوم هم عين من زن مرد بچه دار شده بود ميگفت شوهرم تو جواني منو داد زيرپاي زن سابق بخاطر بچه اش، بچه رو فرستاديم مدرسه خصوصي هزارجور خرج و مخارجشو داديم دانشگاه فرستاديم جهاز داديم ازدواج كرد اما پدرشو عروسي دعوت نكرد الانم براي خودش خانوم مهندس شده اما آيا شعورش نميرسيد پدر پيرشو دعوت كنه واسه مراسم عروسيش، اون زن سابق ، شوهر اين خانومو ورشكست كرده بود از ماشين شاسي بلند و حجره تو بازار بزرگ تهران رسيده بود به وانت پرايد😞

ميدوني اون زن سابق هم با يه مولتي ميلياردر ازدواج كرده ، اصلا اوضاع اين خانومو ديدم عين زندگي خودمو تجسم كردم مطمعنم ما هم يروز زمين ميخوريم اما اون زن از هميشه موفق تر خواهد بود، خدا طرفدار اون جور زناست

آره عزيزم كاملا درست ميگي، شوهرمن اينطوري هست اصلا هم عوض نميشه ميدوني زيادي مهربونه من بدم لابد😞😞 ...

خیلی سخته... نه راه پس داری و نه پیش... ولی خدا همممممیشه راه سومی داره. اون راه رو از خدا بخواه

خيليييي، بخدا بزرگنمايي نميكنم نه شما منو ميشناسي نه اون زن رو، بايد از نزديك ببيني بفهمي چيه !!! ي ...

وای مور مورم شد...

با این حساب شوهرت هم روزگار خوشی نداره و توی منگنه است.