2777
2789
دعوتشون کن به خونت من یه نفر رو میشناسم که همین مشکل رو داشت اگر خواستی بگم چی کار کرد که نتیجه گرفت

نه نميخوام اون زن بياد خونه ي من😞

يه لنگش خونه رمال و جادوگره، همين كه شوهرم ميبينتش اخلاقش از اين رو به اون رو ميشه، چند باري هم ابراز پشيموني كرده از طلاقش از شوهرم حتي به شوهرم گفت بيا خونه امو بزنم به نامت اما بهم يه فرصت بده😑

من چطور اطمينان كنم اون زنو راه بدم خونه ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگار ادم جدا میشه بختش تازه باز میشه ! من چرا بختم باز نمیشه مجرد موندم پس😐😐😐

نه از این خبرها نیست

من سه ساله که طلاق گرفتم و هنوز مجردم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه نميخوام اون زن بياد خونه ي من😞 يه لنگش خونه ب رمال و جادوگره، همين كه شوهرم ميبينتش اخلاقش از ا ...

نه اون زن رو راه نده دختر شوهرت رو راه بده مهمونی بگیر بگو برو فلانی هم بیار باشه یا برنامه مسافرت بچین بگو گفتم دخترت هم بیاد یعنی شرایط رو طوری فراهم کن که پدر و دختر در کنار تو باهم باشن .برای دختره کادو بخر جلوی شوهرت بده بهش یه طوری که شوهرت برای دیدن دخترش خونه زن سابقش نره

نه اون زن با اينكه خيانت كرده بود شوهرم بخشيدتش، اما اون زن نخواسته شوهرمو با زور طلاق گرفته، با همو ...

معلومه دیگه قصد داشته و داره که برگرده و تازه شوهرت رو احتمالا حق خودش میدونه !

بچه شوهرت پسره یا دختر؟ پیش خانم سابقش هست؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه اون زن رو راه نده دختر شوهرت رو راه بده مهمونی بگیر بگو برو فلانی هم بیار باشه یا برنامه مسافرت ب ...

من كادو ميخريدم سالهاي اول ازدواجمون اما شوهرم ازم ميگرفت به دخترش ميدادميگفت خودم ميدم بهش 😐 چند باري رفتيم پارك گفتم دخترتم بيار نياورد گفت مادرش اجازه نداد گفته حق نداري دختر منو ببري پيش زن ج نده ات 😐يا يه بار گفت دخترم مياد خونمون يك هفته بمونه گفتم باشه بياد ديدم مادرش ميگه منم ميام يه هفته خونه ي شما😐

من كادو ميخريدم سالهاي اول ازدواجمون اما شوهرم ازم ميگرفت به دخترش ميدادميگفت خودم ميدم بهش 😐 ...

کلا زنه داره بچه رو خراب میکنه که زندگی خودش رو آباد کنه اون چه خریه. کاش اصلا شوهرت بهش حضانت نمیداد

معلومه دیگه قصد داشته و داره که برگرده و تازه شوهرت رو احتمالا حق خودش میدونه ! بچه شوهرت پسره یا د ...

آره دقيقا حس ميكنه هنوز شوهرم مال اونه😏

دختره ١٦ سالشه از اول با مادرش بود از ٤ سالگيش طلاق گرفتن ، وقتي من اومدم دختره ٨ ساله بود از اولين روز هم شوهرم تمام و كمال خرجشو ميده ديدنش ميره تماس داره اصلا محدودش نكردم چون قبل از ازدواج باهام طي كرده بود اما اينو نگفته بود زن سابقش دائم خودشو مالك شوهرم و زندگي من ميدونه

شايد بخاطر بچه هام نرفته😞شوهر من در قبال بچه خيلي احساس مسئوليت داره يه پدر نمونه است

کی به تو گفته خانمه اظهار پشیمونی کرده؟

ببین اگر پدر خوبی هست از همین ابزار استفاده کن. بگو اجازه نده سرنوشت این دو تا بره کنار دختر اولت !

بگو من داره کم کم صبرم لبریز میشه...

انشالله تا آخر تیرماه یه بخت خوب برات میاد

ممنونم عزیزم. حالا چرا تا آخر تیر؟

کلا زنه داره بچه رو خراب میکنه که زندگی خودش رو آباد کنه اون چه خریه. کاش اصلا شوهرت بهش حضانت نمیدا ...

آخه شوهرم موقع طلاقشون دانشجو بود تو شهر ما غريب بود خونه نداشت از خودش شعلشم جوري نبود كه بتونه دختربچه رو ببره پيش خودش، وگرنه بارها بهم گفته بچه رو نابود كردم دادم دست اون زن!!! 

عكس و فيلم رقص دختر دم بختشو ميذاره تو صفحه اش تو اينستا كه بازه پيجش😑

كلا يكي فتوكپي خودش كرده بچه رو، به شوهرم بابا نميگه اسمشو ميگه من خيلي دلم برا شوهرم ميسوزه اينهمه محبت ميكنه به دخترش اما اون يه كلمه بابا نميگه زنه نميذاره بابا بگه😐

اما من به هردو بچه هام ياد دادم بايد به پدرشون بگن باباجون، بابا خالي حتي نگن