عزیزم نمیدونم به چه صورت خسارت میدن.اون پسره گواهینامه نداشت نزاشت زنگ بزنم افسر. ولی اگه بیمه بدنه داری میتونی ازون هم استفاده کنی. بعد اگر تونستی روزی که داری میری واسه تعیین خسارت یه آقا همراهت ببر مردا تو این کارا زرنگ ترن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه پول تعویض در رو بگیری مساله افت قیمت حل میشه چون با صافکاری مجبورا رنگ کنن در رو که اون رنگ فابریک کارخونه ایی ماشین اصطلاحا از بین میره
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
اره ولی تو عکس میزان خسارت زیاد دیده نمیشه تشخیص کارشناس بیمه
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
شوهرم کارد بزنی خونش درمیاد میدونه مقصرنبودم ولی مگه ول کنه اونو ببرم مگه.
وای خدا امون ازین اقایون بی منطق. بابای منم اخلاقش اینجوریه. ولی عزیزم به خودت استرس نده به شوهرتم رو نده حادثه است دیگه واسه هر کسی ممکنه پیش بیاد از قصد نبوده که. اگر شد برادر یا پدرت رو ببر. بعدم خود شوهرتم تا شنبه اروم میشه به امید خدا
نه زیاده کامل درش سوراخ شده من عکس زوم کردم بدنشون میده
اها فقط شانست بیمه پاسارگاد خیلی بد پول میده
بیمه ایران نسبتا بهتره
خودت که لازم نداری مال اون الان لازمه به هر حال سعی کن کارشناس بیمه رو قانع کنی هزینه تعویض در رو بده