2777
2789
عنوان

تصادف کردم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 44 پست
من دستم میلرزه باورت میشه .فقط میگم سرم کلاه نره چطور خسارت میدن ؟؟؟چقدر میدن ؟؟

عزیزم نمیدونم به چه صورت خسارت میدن.اون پسره گواهینامه نداشت نزاشت زنگ بزنم افسر. ولی اگه بیمه بدنه داری میتونی ازون هم استفاده کنی. بعد اگر تونستی روزی که داری میری واسه تعیین خسارت یه آقا همراهت ببر مردا تو این کارا زرنگ ترن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدل 92؟؟؟پول تعویض بگیرم یعنی  افت قیمت ماشین چیه میگه پول اونم بگیر

اگه پول تعویض در رو بگیری مساله افت قیمت حل میشه چون با صافکاری مجبورا رنگ کنن در رو که اون رنگ فابریک کارخونه ایی ماشین اصطلاحا از بین میره

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
عزیزم نمیدونم به چه صورت خسارت میدن.اون پسره گواهینامه نداشت نزاشت زنگ بزنم افسر. ولی اگه بیمه بدنه ...

شوهرم کارد بزنی خونش درمیاد میدونه مقصرنبودم ولی مگه ول کنه اونو ببرم مگه.

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
اگه پول تعویض در رو بگیری مساله افت قیمت حل میشه چون با صافکاری مجبورا رنگ کنن در رو که اون رنگ فابر ...

پس تعویض بشه بهتره تارنگ دربیاد

پس تعویض بشه بهتره تارنگ دربیاد

اره ولی تو عکس میزان خسارت زیاد دیده نمیشه تشخیص کارشناس بیمه 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

ممنونم ازهمتون مرسی که هستین دیگه کازی که شده اولش خیلی ناراحت بودم ولی الان کمی بهترم فقط نگران این بودم چون زنم سرم کلاه نره فقط

شوهرم کارد بزنی خونش درمیاد میدونه مقصرنبودم ولی مگه ول کنه اونو ببرم مگه.

وای خدا امون ازین اقایون بی منطق. بابای منم اخلاقش اینجوریه. ولی عزیزم به خودت استرس نده به شوهرتم رو نده حادثه است دیگه واسه هر کسی ممکنه پیش بیاد از قصد نبوده که. اگر شد برادر یا پدرت رو ببر. بعدم خود شوهرتم تا شنبه اروم میشه به امید خدا

اره ولی تو عکس میزان خسارت زیاد دیده نمیشه تشخیص کارشناس بیمه 

نه زیاده کامل درش سوراخ شده من عکس زوم کردم بدنشون میده

وای خدا امون ازین اقایون بی منطق. بابای منم اخلاقش اینجوریه. ولی عزیزم به خودت استرس نده به شوهرتم ر ...

برادر وبابامتاسفانه ندارم تنهام اینجا

نه زیاده کامل درش سوراخ شده من عکس زوم کردم بدنشون میده

اها فقط شانست بیمه پاسارگاد خیلی بد پول میده

بیمه ایران نسبتا بهتره

مال خودم بیمه ایران طرف پاسارگاد

خودت که لازم نداری مال اون الان لازمه به هر حال سعی کن کارشناس بیمه رو قانع کنی هزینه تعویض در رو بده

برادر وبابامتاسفانه ندارم تنهام اینجا

عزیزم الهی بگردم ان شااله شوهرت تا شنبه اروم میشه . نگران نباش فقط شکر کن که خودتو دخترت و سرنشینای اون ماشین سالمید

توکل کن به خدا انشااله کامل خسارت ماشینو میگیری

خودت که لازم نداری مال اون الان لازمه به هر حال سعی کن کارشناس بیمه رو قانع کنی هزینه تعویض در رو بد ...

اره حتما شوهرم میبرم مجبورم کسی ندارم .ممنون خواهرا