2777
2789
عنوان

تصادف کردم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 44 پست
وایی ماشینت پرشیاست خداروشکر جونی نبوده

نه دخترم پشت نشسته بود دم پتجره هیچیمون نشدخداروشکر ولی ماشین وببینید

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
گلم خداروشکر خسارت جانی نبوده و مالیه اینم که چیزی نشده با یه صافکاری بدون رنگ اگر ماهر باشه در میا ...

بدون رنگ عمرا بایدکامل عوض شه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی تصادف کردی حتما ازش مدرک بگیری از پلاکش عکس بگیر فرار نکنه که مصیبت

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اگه مدارکش کامل میرید بیمه خسارت میگیری چقد مقصره ۱۰۰ درصده؟

اره صددرصد مقصرشدازبغل بهم زده خب خسارت چطوزیه چقدر میدن ؟؟؟چجوری میدن

کی تصادف کردی حتما ازش مدرک بگیری از پلاکش عکس بگیر فرار نکنه که مصیبت

عصر ساعت هشت بود بیمه نامه اش گرفتم فقط گفت شنبه میزنگم میگم بیا

فقط کروکی کشید گفت به طرف که به بیمه انگار زنگ بزنه بیادببینه بعدش چی میشه به نظرتون ازجیب هم بایدچی ...

فکر کنم درو باید کلا عوض کنی نه؟

بنظرم تا کل پولو نگرفتی نزار بره ، الانم در انقدر گرونه 

ما دوسال پیش در پراید عوض کردیم ۱ تومن شد 

بگو بریم تعمیرگاه قیمت بزنه

عزیزم فدای سرت. حالتو درک میکنم منم چند ماه پیش با یه موتور تصادف کردم خدارو شکر با این حال که موتوریه پرت شد و کلاه ایمنی هم نداشت اما صدمه ندید. ماشین منم اسیب جدی ندید. ولی با این وجود تا چندوقت ترس و استرس تو وجودم بود به حدی که موقعی که مجبور میشدم رانندگی کنم سردرد میگرفتم. هنوزم یاد پرت شدن اون پسره میوفتم چشمام پر اشک میشه. 

خدارو شکر کن که خسارت جانی نداشته تصادفت

اره صددرصد مقصرشدازبغل بهم زده خب خسارت چطوزیه چقدر میدن ؟؟؟چجوری میدن

اگه خودت بیمه بدنه داری هم نیتونی استفاده کنی و همینطور بیمه طرف باید فردا صبح بری بیمه با صاحب ماشین

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
عزیزم فدای سرت. حالتو درک میکنم منم چند ماه پیش با یه موتور تصادف کردم خدارو شکر با این حال که موتور ...

من دستم میلرزه باورت میشه .فقط میگم سرم کلاه نره چطور خسارت میدن ؟؟؟چقدر میدن ؟؟

عصر ساعت هشت بود بیمه نامه اش گرفتم فقط گفت شنبه میزنگم میگم بیا

مشکلی نداره شنبه برو تا جایی که شد خسارت در رو کامل بگیر نه در حد رنگ و پولیش و اینا این بهتره تعویض بشه تا صافکاری البته اگه مدل بالاس

اگه خودت بیمه بدنه داری هم نیتونی استفاده کنی و همینطور بیمه طرف باید فردا صبح بری بیمه با صاحب ماشی ...

من بیمه بدنه ندارم طرف گفت بیمه من پاسارگاد شنبه بهت میزنگم بیان ببینن خسارتش چقدره بهت چک میدن اگه کم دادن چی من ندارم خرجش کنم

مشکلی نداره شنبه برو تا جایی که شد خسارت در رو کامل بکیر ته در حد رنگ و پولیش و لینا این بهتره تعدیض ...

مدل 92؟؟؟پول تعویض بگیرم یعنی 

افت قیمت ماشین چیه میگه پول اونم بگیر

من بیمه بدنه ندارم طرف گفت بیمه من پاسارگاد شنبه بهت میزنگم بیان ببینن خسارتش چقدره بهت چک میدن اگه ...

بهتره فردا خودت بری چند جا نشون بدی سوال کنی