2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدش که خوبه وزنشم تقویتش کن خب.بهش سنجد کامل اسیاب شده با شیر بده هم چاقش میکنه هم استخوان بندیشو محکم میکنه

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

بیخود شربتای شبمیای نریز تو شکم بچه ات 

من واسه پسرم سنجد با کنجد اسیاب کردم هروز باشیر میدم میخوره. پای مرع در هفته ۳بار میپزم براش .ت همه غداهاشم اب قلم میریزم 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

ممنون ازنظراتتون دوستان عزیزم.ولی دخترم از شیرو چیزایی که با شیر قاطی کنم بدش میاد.دکترم آزمایش و سن استخوانی گرفت گفت تو سن بلوغش رشدمیکنه.سن استخوانیش دو سال بود خیلی نگرانم.بنظرتون زینگ پلاس بدم بهش.قبلا زینگ سولفات میدادم چندبارم ویتان

آزمایش خون دادین ؟ برای چک کردن وینامین دی و کلسیم و زینک و کم خونی و اینها ....

در نهایت مولتی ویتامین سانستول برای اشتها میتونید بدین ، ببینید اگه کمبود کلسیم داره چون شیر نمیخوره میتونید شربت استئوکر بدین  ، زینک و ویتامین دی رو هم بدون آزمایش زیاد ندین چون ضرر داره اگه زیاد بشه تو بدن