2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شنیدم روغن کرچک عالیه

من خودم روغن بادوم تلخ زدم مژه هام ی میلی بلند شد و یه دست شد

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
از پماد ویتامین آ  برا مژه  شنیدین عایا ؟

اره من امتحان کردم 

ویتامین ا چشم و پفالو میکنه 

شدیدا پف میکنه چشم 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
روغن کرچک

از این داروخونه ایا بگیرم ؟  از اینا که میخورن ؟

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
اره من امتحان کردم  ویتامین ا چشم و پفالو میکنه  شدیدا پف میکنه چشم

عه . چه بد  

حالا واسه مژه هات تاثیری داشته ؟

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
از این داروخونه ایا بگیرم ؟  از اینا که میخورن ؟

نه روغن کرچک برای مژه و ابرو با اون روغن کرچک خوراکی فرق داره

از عطاری باید بگیری یا مغازه هایی که روغن گیری دارن و بگی برای مژه و ابرو میخوای

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
نه روغن کرچک برای مژه و ابرو با اون روغن کرچک خوراکی فرق داره از عطاری باید بگیری یا مغازه هایی که ...

اها . مرسی     

😙

نه روغن کرچک برای مژه و ابرو با اون روغن کرچک خوراکی فرق داره از عطاری باید بگیری یا مغازه هایی که ...

چجوری و چقد و تا کی باید بزنم ؟