2777
2789

من ک دوس ندارم. ادم هر غلطی کرده باشه خودش خودشو لو میده   

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااااا نه عزیزم اصلا اینطور نیست 

تو فیلما دیدم میرن ب گذشته و همه چیو تعریف میکنن

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
نه اصلا اینجوری نیس ادم کنترل داره رو خودش 

ناخوداگاه قابل کنترل نیست

تو فیلما دیدم میرن ب گذشته و همه چیو تعریف میکنن

نه من چندساله دارم تحقیق میکنم راجبش . تو هوشیاری داری اون لحضه .حتی بخوای میتونی ازاون حالت خارج بشی

ناخوداگاه قابل کنترل نیست

عزیزم . توکه اون لحضه بیهوش نیستی . فقط هیپنوتراپیست به ظمیر ناخوداگاهت دست پیدا میکنه ولی هوشیاری و به اراده خودت میتونی سوالاتشو جواب ندی 

نه من چندساله دارم تحقیق میکنم راجبش . تو هوشیاری داری اون لحضه .حتی بخوای میتونی ازاون حالت خارج بش ...

واقعا؟

عزیزم . توکه اون لحضه بیهوش نیستی . فقط هیپنوتراپیست به ظمیر ناخوداگاهت دست پیدا میکنه ولی هوشیاری و ...

اها

واسه خودم . دقیقا چطور بود؟ وقتی بیدار شدین چه حسی داشتین؟ 

میگم برا چ کاری میخوای ؟حس خوب خب بستگی داره اونی که هیبنوتیزمت میکنه چی بگه ولی ب نظرم برا یکی دوبار امتحان خوبه اما تاثیر انچنان پایداری نداره من اگه برمیگشتم به قبل پولامو دور نمیریختم 

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
2790
2778
2791
2779
2792