2777
2789
عنوان

دعا و نفرين

199 بازدید | 10 پست

بنظرتون دعاي خير 

يا نفرين در حق كسي 

تاثير داره 

مثلا دعا ميتونه چيزي رو عوض كنه يا نفرين در حق كسي واقعا ميتونه باعث بدبختي اون كس بشه 

من گاهي فك ميكنم سرنوشت ما از قبل نوشته شده دعا كردن يا نفرين كردن چيزي رو عوض نميكنه 

يا اينكه دعا باعث ميشه ما بيشتر به خدا نزديك بشيم ولي تو اصل سرنوشت بي تاثيره

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميدونم واقعا

دعاى من نگرفت

ولى هنوز منتظرم

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

عزیزم یه واقعیت برات میگم:

پیامبر گفته هر کس نتونه دعا کنه از عاجز ترین مردمه  ...این از این

بعد درسته سرنوشت تعیین شدس اما با دعا میتوه تغییر پیدا کنه

درمورد نفرینم :

نفرین مثل ذغال داغ میمونه تو بر میداری تا به بقیه پرت کنی اول دست خودت میسوزه هر چند اگر طرف مقابل اسیب ببینه اینجاست که میگن نفرین برمیگرده اما من به شخصه به نفرین اعتقاد شدیدی دارم مخصوصا اگه دل شکسته باشی و حق باشه 

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم

به نفرین اعتقادی ندارم ولی دل شکستن چرا ،به دعا اعتقاد دارم نه به زور و زجه زدن مسیحی هستم و خداوندم ازم می خواد با شادی ازش بخوام و بهش ایمان داشته باشم تکرار و زجه زدن معنایی نداره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

به نظر من که دعا صد در صد تاثیر داره

نفرینو نمی‌دونم ولی شدیدا معتقدم از هر دست بدی از همون دست می‌گیری. به قانون کارما معتقدم. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

در مورد هیچ کدومش علمی ندارم، ولی در مورد نفرین منطقیش اینه که اونی که نفرین میکنه باید حق باهاش باشه. اگه کسی به ناحق نفرین کنه، یعنی حق با اون نباشه، منطقیش اینه که نباید نفرینش اثر کنه.

گاهی وقتا بعضی آدما خودشون اشتباه میکنن، بعد وقتی طرف واکنش منفی نشون میده شروع میکنن به نفرین. نباید چنین نفرینی موثر باشه

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن