2777
2789
عنوان

لکه ی خونی تو بارداری هفته 7

152 بازدید | 22 پست

سلام مامانای عزیز توروخدا کمکم کنین منهفته 7 باردهریم یک هفته بود ترشحات قهوه ای داشتم شیاف میزاشتم کم. شده بود آنروز زیاد شد طوری که رفتم دستشویی خون قرمز دیدم چیکار کنم یعنی داره سقط میشه آخه من  بعد چن سال خدا بهم داده بچه رو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه عزیزم کار سنگین نکن اصلا نزدیکی نداشته باش یه مدت استراحت کامل داشته باش خوب میشی رفتی دکتر بگو بهت شیاف بده استفاده کن خیلی بهتر میشی

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
حتما برو دکتر ببینن چیه باید سونو بشی

خانما قرار دوشنبه برم برا قلبش.. رفتم بیمارستان شهرمون شهر کوچیکه همش میگن بخواد سقط شه میشه کاری از دستمون برنمیاد میگن شیاف بزار.... خدایااااااا

طبیعیه عزیزم کار سنگین نکن اصلا نزدیکی نداشته باش یه مدت استراحت کامل داشته باش خوب میشی رفتی دکتر ب ...

شیاف استفاده میکنم تو تخت خواب خوبم میرم دستشویی اینجوری می‌شم... انقد گریه کردم 

خانما قرار دوشنبه برم برا قلبش.. رفتم بیمارستان شهرمون شهر کوچیکه همش میگن بخواد سقط شه میشه کاری از ...

چیزیش نمیشه اگه فقط در حد لکه مشکلی نداره استراحت کن بیشتر نشه

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
شیاف استفاده میکنم تو تخت خواب خوبم میرم دستشویی اینجوری می‌شم... انقد گریه کردم 

ناراحت نباش عزیزم استرس برات سمه منم داشتم لکه بینی فقط بخواب تا 3 ماه اولت تموم بشه منم تا قبل از هفته 12 لکه بینی همراه با لخته داشتم اما با یه کم ملاحظه خوب شدم  اصلا نزدیکی نداشته باش اگه میتونی از دستشویی فرنگی استفاده کن گله و پیاده روی هم اصلا نداشته باش