2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوندم جملات تاکیدیشو باید مرتب تکرار کنی  من ازشون نتیجه گرفتم

میشه به منم یاد بدی؟؟

مثلا برای مواقع دعوا

موقعی که میخوایم همسرمون بهمون عشق بده

یا تغییرات مثبت توی محیط کار 

باید چه جملاتی بگیم؟

میشه به منم یاد بدی؟؟ مثلا برای مواقع دعوا موقعی که میخوایم همسرمون بهمون عشق بده یا تغییرات مثبت ...

عشق الهی هم اینک برایم ارامش فراهم کن 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

من از کتاب راز و چهار اثر اسکاول شین خیلی نتیجه گرفتم 

منتها بخاطر عدم تمرکز چندسالیه نتونستم ازشون استفاده کنم😔

اگر کسی راهی داره برای استفاده از این قانونا لطفا بهمون یاد بده🙏🏻🙏🏻

میشه به منم یاد بدی؟؟ مثلا برای مواقع دعوا موقعی که میخوایم همسرمون بهمون عشق بده یا تغییرات مثبت ...

یا مثلا میتونی یه اهنگ انرژی مثبت دانلود کنی مرتب گوش کنی و تکرار کنی  بعد از نتیجش شگفت زده میشی 

من از کتاب راز و چهار اثر اسکاول شین خیلی نتیجه گرفتم  منتها بخاطر عدم تمرکز چندسالیه نتونستم ...

منم این کتابها رو خوندم میدونی چیه باید چندین نفر که عشق قانون جذب و انرژی مثبتن  باهم تو یه گروه تبادل نظر کنن و پله پله پیش برن باهم  تنهایی  بعد یه مدت دلسرد میشی  

دستوری باید بگیم؟؟ یا باید بگیم عشق الهی من میدونم الان برای من آرامش فراهم میکنی بهمین خاطر ازت سپ ...

من دستوری میگفتم  و نتیجه اش شگفت انگیز بود 

منم این کتابها رو خوندم میدونی چیه باید چندین نفر که عشق قانون جذب و انرژی مثبتن  باهم تو ...

خب کاش اینجا بتونیم همینکارو بکنیم

من واقعا با قانون جذب با همون کسی ازدواج کردم که دام میخواست درصورتی که اون مرد اصلا اهل ازدواج نبود حتی باهاش رابطه دوستی هم نداشتم فقط از طریق فکرم جذبش کردم و در کنال ناباوری اومد خواستگاریم

من از پاکسازی کوانتومی هم  نتیجه گرفتم  یکم اطلاعاتم بیشتر بشه گروه میزنم ت لگرام  واسه تبادل نظر 

2790
2778
2791
2779
2792