2821
2789
عنوان

حریره بادام

13450 بازدید | 41 پست

سلام تروخدا کمک بچم شیش ماهو هفده روزشه میخوام براش حریره بادام درست کنم ولی هرجا یه جور نوشتن چه جوری درست کنم نمیخوام باشیر پاستوریزه درست کنم با شیر خودم یا شیرخشک چه جوری درست کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اول رونشاسته آب میگیری خالی میکنی...بعدباپشت قاشق له میکنی...کمی آب وپودربادوم ویکم نبات میندازی هم میزنی میذاری روحرارت....انقدهم بزن تانبات حسابی حل شه....وموادسفت شه....بچه روتوپول میکنه.....من دیروزواسه خودم پختم...عالیه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نشاسته چی؟؟ اینجا تعریف نشاسته رو خیلی شنیدم اما نمیدونم منظورشون نشاسته چیه؟

نشاسته گل...نشاسته معمولی

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
تازه من خرما هم بهش اضافه میکنم😆 هرازگاهیم با شیربادوم درست میکنم

سلام فاطمه جان یادمه گفتی پسرت 4 ماهشه با اجازه دکترش همه اینو رو بهش میدی؟؟؟ یااینکه خودت درست کردی دادی بهش من میترسم به دخترم بدم بدون اجازه دکتر 

من یه قاشق ارد برنج با دوتا دونه بادوم که با پشت صافی رنده میکردم چون با صافی راحت تربودم..بعد یه مقدار اب سرد میریختم..یه استکان کافیه..میزاشتم جوش بیاد...باید مدام هم بزنی که سریز نشه...یه تیکه کوچیک نبات سفید بنداز که هم شیرین بشه هم سردی برنج و بگیره...

یک ربع تا ۲۰ دقیقه کافیه...بعد غلظتشم نه شل باشه نه سفت..یه مقدار کم هم شیربریز..ولی من تایک سالگی شیر نمیریختم...

درست میشه دایی  
سلام فاطمه جان یادمه گفتی پسرت 4 ماهشه با اجازه دکترش همه اینو رو بهش میدی؟؟؟ یااینکه خودت درست کردی ...

من بهداشت گفت وزنش کمه کمکی رو شروع کن ی هفته قبل واکسن چهارماهگیش بهش لعاب دادم بعدش فرنی رو شروع کردم اول با اب بهش دادم چندوقت بعد حریره بعدش فرتی با موز یا خرما میدونی اگه میخوای زودتر شروع کنی باید ترسو بزاری کنار