2777
2789
عنوان

ویژگی های خوب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 29 پست
بله ولی توجیه میکنه چون فرهنگ خانوادگی‌شون فحش زشت نمیدونند واسه همین براشون چیز عادی هست.

پس مربوط به کودکی و تربیت خانوادگیش میشه اگه پیش مشاور برید حتما کمکتون میکنه. 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو خیلی دوس داره (مهمترین ویژگی😊).مودب هیچوقت حرف بدنمیگه.مهربون.خوش برخورد.اجتماعی.راستگو.درمورد من خیلی نظرمیده که یعنی حواسش به من هست.صبور.به همه لطف میکنه اگه هم باهاش بدباشن.باایمان.کارهای خونه کمکم میکنه،اگه هم خسته باشه منو میبره بیرون.به من احترام میذاره.پول حلال میاره.همیشه لبخندداره.نگران من هست.وظیفه شناس.به فکر خانواده خودش و خانواده من هست.بامعرفت.

شوهرمن واسه خرید پایه س وهرچقدر بگردونیش غر نمیزنه.چشم پاکه.معتاد وسیگاری نیست.

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
اینجا قرار نشد از بدیاشون بگیم گلم فقط خوبی 

من خیلی این جور جمع ها رو دوس دارم.کاش همیشگی بود.کم کم به ادمهای دیگه هم ربطش بدیم.خیلی عالی میشه.من خودم حدود یک سالی هست بااین موضوع آشناشدم خیلی عالیه

چه همسرخوبی.قدرشو بدونید.ان شاالله همیشه کنارهم خوش باشید

ممنونم عزیزم البته بدی هایی داره هااا ولی من با سیاست و کمک مشاور درستشون کردم تا حدی 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
من خیلی این جور جمع ها رو دوس دارم.کاش همیشگی بود.کم کم به ادمهای دیگه هم ربطش بدیم.خیلی عالی میشه.م ...

اره عزیزم این باعث میشه به خوبیاشون فک کنیم و کم کم از خوبیاشون بگیم. خیلیا انقدر تو بدی های شوهرشون غرق شدن که خوبی هاشون نمیبینن. به نظر من این پیجا خوبه ولی متاسفانه استقبال نمیشه چون توش ناله و بحث جاری و مادرشوهرو خیانت نیست

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
بسیار عالی خوشبخت باشید عزیزم 🌹

ممنون همین طور شما

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
جدی شوه اتون انقد خوبن؟ پس مشکلتون چیه؟

تنها مشکلش این بود نمیتونس تومسایل مالی نه بگه مثلا به دوستاش کلی پول قرض میداد و اونا پس نمیدادن و ضرر میکردیم که خداروشک اون اخلاقشم درس کرد .الان هیچ مشکلی نداریم