2777
2789
عنوان

اندازه طول سرویکس درهفته 23

3055 بازدید | 19 پست

دوستان من الان هفته 23 هستم جفتم قدامی اما بچم پایینه طول سرویکسم 33 یا 34 باسنوی واژینال میخواستم بدونم بچم میمونه یانه؟ هفته ای یه امپول پرژسترون میزنم اولا استراحت مطلق بودم اما الان دکترم میگه پاشو و خودم کارامو میکنم میترسم نمونه چون درد هم دارم 

یه صلوات برا نینی تو شکمم بفرستین برام بمونه🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با سونو شکمش ۳۲ بود تا ۴۱ هفته هم تکون نخورد..البته درد نداشتم اصلا

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
درد واژن و معقد و درد زیره شکم دارم 

عزیزم اصلا به این که میگه پاشو کاراتو بکن گوش نکن دختر عموی من تا ۲۲ هفتگی استراحت مطلق بود دکتر گفت اشکالی نداره پاشو کارهای خودتو بکن ۲۴ هفته دردش گرفت وزایمان کرد..ولی متاسفانه خیلی کوچیک بودن دوقلوهاش😔شما استراحت بکن کامل اگه بالای ۲۷ هفته زایمان کنی نی نیت سالم دنیا میاد .

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
طول دهانه رحمت که خوبه من هفته 13 هم 27 بودم استراحت کن به حرف دکترت گوش نده

الان درچه وضعیتی هستی من ۳۰ هس سرویکسم ت هفته ۲۰ دیگه سرکلاژنمیکنن

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد