2777
2789

همسرم امروز کلاس داره. دانشگاهش نزدیک خونه اس یهو امد سر کشوی فیلم ها میگه میخوام ببرم بدم استادم و بچه ببینن.

همه فیلم های جدید اسکار گرفته که دونه دونه من انتخاب کردم و خودم خریدم. دونه ای شیش تومن به اونا پول دادم. میگه دیدیم دیگه میخوای انبار کنی که چی بشه؟ کلا با همه چی اینطوریه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو پولشو به من ببر به هرکی میخوای بده😒

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

شوهر منم دقیقا همینه !! هر چیزی که ببشتر از یک ماه تو خونه بمونه رو میگه میخایم چیکار ؟؟؟!!! بدیمش به بابام اینا !!!😑

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
راست ميگه😐 خسيس نباش

خب چه ربطی داره مگه اون فیلم ها دیگه برمیگردن؟

نصف کتابهای خونه رو همینجوری داده رفته.

من یه جیزایی رو دوست دارم داشته باشم.

اگه یکی بیاد خونمون بخواد بهش لطف فرهنگی کنه حتما بهش کتاب هدیه میده.

شوهر منم دقیقا همینه !! هر چیزی که ببشتر از یک ماه تو خونه بمونه رو میگه میخایم چیکار ؟؟؟!!! بدیمش ب ...

خوشم نمیاد. فیلم های من بودن. مثل کتابها که کتابهای من بودن. حالا اگه به خواهرم میدادم اخم می کرد

2790
2778
2791
2779
2792