2777
2789
عنوان

امروز تولدمه ✨

79 بازدید | 14 پست

خانمها سلام، امروز تولدمه خيلي تنهام، حتي شوهرمم ديشب باهام دعوا كرد و كلي وسيله شكوند، اينطور مواقع دل آدم بيشتر ميشكنه، دارم ميرم امامزاده صالح، كسي كه كنارم نيست ولي شايد اونجا بتونم تنهاييم را پر كنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک❣️❣️ 

ب آرزوهات برسی 

بعد از اینکه تو امامزاده  آروم شدید ؛  برید برای خودتونم  یه کادو کوچیک بخرید  و ب خودتون کادو بدید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم تولد مبارک التماس دعااااااااااا

منم فردا تولدمه 

شوهرمم باهام سر سنگینه   

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

تولدت مبااااارک❤️🌷🌸🎁🥳😍🍰🎂

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

براي همتون قابل باشم دعا ميكنم براي همه خانمهايي كه امسال تولدم را تبريك گفتن و دعاي خير كردن 

بهترينها را براتون از خدا ميخوام

ميگن خدا به دل شكسته نزديكتره

دلم خيلي شكسته از آدمهاي اطرافم

تولدت مبارک

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

منم امروز تولدمه اول صبح پیام تبریک بانک و همراه اول اومد هیچکی یادش نبود😂😂😂😂😂

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
تولدت مبارك عزيزم  بهم تبريك بگيم

🌹🌹🌹