2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو تومن میدم با دفترچه

عه چه جالب

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
اصلا ناامید نباش انشاالله به حق این ماه مبارک تا اخره ماه میای تایپیک بارداریتو میزنی خدابزرگه باردا ...

انشالله مرسی گلم ممنون🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

من بعد چهار روز تاخیر زدم تا دیدم منفیه رفتم خوابیدم با کلی غصه دو ساعت بعدش بیدار شدم دیدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخته ،دو روز بعد تکرار کردم و همون لحظه یه خط پررررنگ افتاد😍😍 شما هم دو سه روز دیگه باز تست کن

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
ینی باید ۴_۵ روز دیگه صبر کنی و دوباره بیبی بزنی و در عرض ۳_۴ دقیقه اول هاله بندازه به خودت تبریک بگ ...

اخه الان ۶روزازموعدم گذشته بایدسریعذهاله مینداخت منفی صدرصد

بی بی هالش الکی نیست تا هاله داره چه پخش باشع چه نباشه امید هست اصلا ناامید نباش هر چند از نظر من بی ...

وای خداکنه 🙏چرایه کم پخشه...

اخه الان ۶روزازموعدم گذشته بایدسریعذهاله مینداخت منفی صدرصد

نه صد درصد موثبته نه صد درصد منفی من اولین بار که بی بی استفاده کرده زیاد ادرار ریخته بودم کلا قرمز شد پخش شده بود دومی تو همون روز موثبت تا شبش ۶تا دیگه بی بی از مارکای دیگه استفاده کردم هی پدرشوهرمو میفرستادم بگیره همش موثبت بود داشتم سکته میکردم اخر سر پدرشوهرم برگشت گفت دختر پاشو لباس بپوش تا ببرمت آزمایشگاه بیچاره کردی منو با بی بی خریدنات لاعقل یچیز بگیر بخور انقدر پول این چرت و پرتا نده

نه صد درصد موثبته نه صد درصد منفی من اولین بار که بی بی استفاده کرده زیاد ادرار ریخته بودم کلا قرمز ...

خداکنه من ۶روزتاخیردارم تاحالا سابقه نداشته ولی تا حالا بایدحتما زودنشون میداد