2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت دارم ازش ننوشته خورشید.ولی توی جهانشهره بالای پیتزا دی

والا تو جهانشهر خورشید آرایشگاه خوبیِ

بی بی گل تو میدان مادر کارش خوبه

ابری هم همونجاست کارش خوبِ

تک تو عظیمیه هم هی بد نیست

ولی خورشید اول از همه است. زنگ بزن 118 شمارشو بگیر از آرایشگاههای قدیمیِ شمارشو احتمالا دارن 

والا تو جهانشهر خورشید آرایشگاه خوبیِ بی بی گل تو میدان مادر کارش خوبه ابری هم همونجاست کارش خوبِ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت. اصلا این ارایشگاهارو نشناختی؟ 

مرسی عزیزم از راهنماییت. اصلا این ارایشگاهارو نشناختی؟ 

شمااسم صاحباشو دادی اسم آرایشگاهو بگو الان میری آرایشگاه واسه هرکار صدنفر جلوت صف نیکشن بخدا اصلا آدم نمیفهمه مدیر سالن کیه

شمااسم صاحباشو دادی اسم آرایشگاهو بگو الان میری آرایشگاه واسه هرکار صدنفر جلوت صف نیکشن بخدا اصلا آد ...

عزیزم من کارت دارم اسم سالنشون همینه. مگه میشه روی کارت ویزیت اسم سالن ننوشت.

عروس سرای مه سمیر 

عروسرای تخصصی بانوی ایرانی 

عروسرای مرجان زعیم پور

ببین ولی برو بگرد یه کار میکاپش را هم حتما از نزدیک ببین عکس را ولش کن چون روتوش وفتوشاپ میشه خودِ ش ...

الان ماه رمضونه هیچی کار عروس نداره.فقط البوم نشون میدن. منم عروسیم اوایله تیر هست.

من که به این نتیجه رسیدم اصلا این ارایشگاههای معروف نباید رفت چون فرد اصلی  که برند شده ارایشگاهش اصلا کار انجام نمیده و صندلی ارابشگاهشو به یه سری نازه کار اجارره میده و پول جای خوب و ارتیشگاهشو میگیره و گند میزنن به ادم 

2790
2778
2791
2779
2792