2777
2789
عنوان

روزه ومیگرن😥

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 58 پست

چرا همه میگرن دارن ،وای که دو روز امونمو برید ،دیشب رفع شد ،فقط شیاف دیکلو 100تاثیر میذاره بقیه مسکن ها کشککک ،ای خدا چی میشه درمون قطعی داشته باشه خلاص شیم ،تو بارداری بگیره که فاتحه من و بچه خونده س 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدیش به اینه جز خانوادم وو شوهرم کسی از سردردهام خبر نداره    فکر میکنن از بی اعتقادی روزه ...

آره منم به هرکس میگم میگرن دارم نگرفتم چپ چپ نگام میکنه میگه سردردم شددلیل نمیدونن چقدر فلج کننده ست

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
چرا همه میگرن دارن ،وای که دو روز امونمو برید ،دیشب رفع شد ،فقط شیاف دیکلو 100تاثیر میذاره بقیه مسکن ...

من تو بارداریم وحشتناک بود

دکتر میگفت تا شروع میشه دو تا استامینوفن ۵۰۰ بخور ی اشکال نداره

اگه نمیخوردم خیلی اذیت میشدم

پروپرانول میخوری حالت بدتر نمیشه،؟ من مثل معتادا میشم،اصلا یه وضعیه. تا حد ممکن استفاده نمیکنم. ا ...

ناپروکسن معده درد میگیرم . پرو خیلی برام خوبه . واقعا ریلکس میشم چندساعتی به زندگیم میرسم . چکارکنیم دیگه اینم شانس ماس

پسرم نفسم❤️

چرا همه میگرن دارن ،وای که دو روز امونمو برید ،دیشب رفع شد ،فقط شیاف دیکلو 100تاثیر میذاره بقیه مسکن ...

روده هات آسیب نبینه با شیاف؟ من از این میترسم روده ام آسیب ببینه و گرمه شیاف دیکلو محشره

شیاف استفاده کنی روزه رو باطل نمیکنه من گاهی که احساس سردرد دارم همون سحر قرص میخورم ولی اگه در طو ...

شما از کسی پرسیدی مصرفش اشکال نداره آخه شیاف مصرفش دلدرد شدید میاره

مال شما هم یکطرفه شروع میشه؟  من اول سمت راست شروع میکنه،یه روز کامل،فرداش حتمااااا سمت چپ سرم ...

اول پشت چشم راستم روی سرم اگه فوری مسکن نخورم روی سرم به شدت ضربان دارمیشه احساس میکنم مغزم الانه بزنه بیرون

مال شما هم یکطرفه شروع میشه؟  من اول سمت راست شروع میکنه،یه روز کامل،فرداش حتمااااا سمت چپ سرم ...

وای یا خدا من از سمت چپ سرم شروع میکنه . میزنه به چشمام . وای من گریه میکنم باهاش . پسرمم کوچیکه نمیدونه چکار کنه مادرش بمیره . میگم بیا بشین روی سرم . میاد میشینه روی سرم تا خسته میشه . واقعا میگرن درد بدیه . خدا برای کسی نیاره ایشالا . من قبلا نمیدونستم چیه اصلا . یکی دوساله گرفتم 

پسرم نفسم❤️