2777
2789
عنوان

روزه ومیگرن😥

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 58 پست
چه دارویی مصرف میکنی دکتر بهت چی گفت

قرص سوماتریپتان۵۰ . پروپانول ۱۰ . فدات من عصبیه . هفته ای دو ۳بار حمله میگرن دارم و میگیره تا چند روز.  میخام حجامتو امتحان کنم میگن خوبه . فدات گرسنگی و کم آبی بدن خودش میگرن و تشدید میکنه . خدا راضی نیس به خودت آسیب بزنی

پسرم نفسم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص سوماتریپتان۵۰ . پروپانول ۱۰ . فدات من عصبیه . هفته ای دو ۳بار حمله میگرن دارم و میگیره تا چند رو ...

این داروها رومیخوری تاثیر داره برات یانه 

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
نگیر عزیزم منم بعصی روزا سردرد و تهوع میگیرم حتما باید قرص بخورم سرمو دستمال ببندم 

وای من فقط وقتی بیرون میرم دستمال روی سرم نیس . ۷روز هفته دستمال به سرم میبندم .همین الانم . میگرن خیلی وحشتناکه . زندگیتو مختل میکنه

پسرم نفسم❤️

منم میگرن دارم،گشنه بشم 5 دقیقه دیر غذا بخورم سردردم شروع میشه،و تا چند روز ادامه داره خیلی بده. من ...

منم همین جورم امروزم پناه برخدایی گرفتم 

من دوروز گرفتم دیشب یعنی مردم 

اینجور روزه گرفتن خدا هم نمیخاد . ما که میگرن و مشکلاتش داریم  .  بجاش غیبت نکنیم . دروغ و تهمت نگیم . قران بخونیم . اخلاقمون درست باشه صدتا روزه می ارزه  . البته نظر شخصی منه 

پسرم نفسم❤️

پروپرانول میخوری حالت بدتر نمیشه،؟ من مثل معتادا میشم،اصلا یه وضعیه. تا حد ممکن استفاده نمیکنم. ا ...

دوستان عوارض کدوم دارو کمتره آخه من فقط تاالان ژلوفن باکیین مصرف کردم زیاد جواب نگرفتم