2777
2789

مقداری اب لیموی طبیعی با وازلین مخلوط کنین.  شب قبل خواب بزنین ب لباتون😍

من خودم چون دائم پوست لبمو گاز میگیرم همیشه یا لبام خشکه یا پوست. 

الان با این روش عالیه😍  جالبیش اینجاس قلوه ای هم میشه😊

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که اخرای بارداریمه لبام گاهی ورم داره و مثل شتر میشه.خیلی ضایعست.

بقول شما ها قلوه ای  

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
وازلین؟؟بدم میاد روی لب

حس نمیکنی اونقد.  ب بعدش می ارزه😍

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   
ممنوووووون

😘💕قربونت

چقدر وازلین با چند قطره آب لیمو 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من که اخرای بارداریمه لبام گاهی ورم داره و مثل شتر میشه.خیلی ضایعست. بقول شما ها قلوه ای   &nb ...

منم لبام قلوه ای خدادای هس ولی خدایی قشنگه.  

ولی با این روش ی حالت باحالی داره.