2821
2789
عنوان

حس میکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷ سال شد ۷ سال که من کسیو راه ندادم تو زندگیم و فقط اونو فریاد میزنم ولی چه فایده که اون یه کوره لعن ...

منم۶ سال عاشقش بودم ولی اون درکمال ناباوری ازدواج کرد!!! منو ندید داغون شدم ولی زجرشو نخاستم 

منم ازدواج کردم حالا اون طلاق گرفته ولی من دیگه به بودنش فکر نمیکنم 

منی که حتی براش یه عااالمه شعر گفتم و همه عشقمو تحسین میکردن حالا نسبت بهش بی‌تفاوتم

میبینی؟ همه چی عوض شده منِ الان با منِ اون دوران یه عالم فاصله داره

منم۶ سال عاشقش بودم ولی اون درکمال ناباوری ازدواج کرد!!! منو ندید داغون شدم ولی زجرشو نخاستم  ...

چه ناراحت کننده...

اون اصلا به من فکر نمیکنه چون اون یه ادم مریض مغرورا که باید دخترا برن سمتش و من اینجوری نیستم

منم مثه تو دقیقا فقط با این که ادمای کمی هستن تو زندگیم که میدونن

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
چه ناراحت کننده... اون اصلا به من فکر نمیکنه چون اون یه ادم مریض مغرورا که باید دخترا برن سمتش و من ...

میفهمم

ولی یه لحظه فک کن ک بااین ادم بخای زندگی کنی...بلخره مشکل تو هرزندگی پیش میاد بعدش اون هیییچوقت نازتو نمیکشه همیشه فکر میکنه تو مقصری...خیلی عذاب اوره

تجربه داشتم ک میگم

چه ناراحت کننده... اون اصلا به من فکر نمیکنه چون اون یه ادم مریض مغرورا که باید دخترا برن سمتش و من ...

تو که انقدرررر حساسی و شکننده باید دنبال یه ادمی باشی ک بفهمتت و برا خوشحال کردنت یا گوش دادن بهت تلاش کنه ولی این ادم مغرور...فکر نکنم بتونه

تو که انقدرررر حساسی و شکننده باید دنبال یه ادمی باشی ک بفهمتت و برا خوشحال کردنت یا گوش دادن بهت تل ...

میدونم ادمهایی بودن تو زندگیم که خوشحالم کنن اما من احمق پسشون زدم واسه اون

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
میدونم ادمهایی بودن تو زندگیم که خوشحالم کنن اما من احمق پسشون زدم واسه اون

ینی میخای تااخر باهمین عشق اشتباهی زندگی کنی و به عاشق بودنت افتخار کنی؟؟؟ عزیزم یخورده ب خودت فکرکن...ارزش خودتو ک بدونی درست عاشق میشی