2821
2789
عنوان

حس میکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 39 پست
من سره تموم کارام اینه و هیچ وقت هیچ دوستی نداشتم که باهاش صمیمی باشم حتی به مامانم خیلی چیزارو نمیگ ...

پیش هر کی حرفاتو بگی یه روز بر علیه خودت استفاده میکنه آدم ها از بدترین شرایطت برای دلشکستنت توی یه روز دیگه استفاده میکنن

آروم باش. راهش رو پیدا کن از چیزهای کوچیک زندگیت لذت ببر. شاید یه روز همه چی درست شد .

چندساله همینکارو میکنم ولی فکر نکنم هیچ وقت چیزی بخواد درست شه

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهممت عزیزم، من که دیگه خیلی از حرفامو تو دلم نگه میدارم وقتی کسی نیست که شنونده خوبی باشه چرا بگم ...

واقعا واسم سواله این همه ادم توی جهان هست یعنی هیچکدومشون نمیتونه منو بشنوه؟

پیش هر کی حرفاتو بگی یه روز بر علیه خودت استفاده میکنه آدم ها از بدترین شرایطت برای دلشکستنت توی یه ...

به نظر من همه ی ادما بدن فقط تو موقعیتش خودشونو نشون میدن

چندساله همینکارو میکنم ولی فکر نکنم هیچ وقت چیزی بخواد درست شه

من امشب حالم خیلی بدتره و انقدر ناامیدم که از خدا خواستم حداقل مرگم رو برسونه. خسته شدم. که تاپیک تو رو دیدم چه طوری دلداریت بدم؟ چی بگم که به بهتر شدن حالت کمک کنه چی بگم که شعار نداده باشم

منم همینطور بودم ولی...بلخره دلت اهلی یه نفر میشه

شده ولی چه فایده که اونم نمیدونه که من دوسش دارم و هیپوقت نمیفهمه و سهم من فقط از دور دیدنشه

واقعا واسم سواله این همه ادم توی جهان هست یعنی هیچکدومشون نمیتونه منو بشنوه؟

اخه تو با همه‌ی ادما ک در ارتباط نیستی الان خودِمن دیوونه‌ی اینم ک بشنومت ولی خب چجوری؟!

من همیشه ب حرفای دوستام گوش میدادم ولی اونام همینطور بودن؟نه!

من امشب حالم خیلی بدتره و انقدر ناامیدم که از خدا خواستم حداقل مرگم رو برسونه. خسته شدم. که تاپیک تو ...

ایشالا که خوب شی ایشالا که تموم شه واسه هردومون

اخه تو با همه‌ی ادما ک در ارتباط نیستی الان خودِمن دیوونه‌ی اینم ک بشنومت ولی خب چجوری؟! من همیشه ب ...

مرسی که انقدر خوبی

منم دقیقا مثه تو 

آمین کاش خدا صدای تو رو بشنوه. چون من رو نمیبینه حال داغونم رو نمیبینه به دعای تو انشالله

همه چی یه روز تموم میشه واست از ته دل میخوام واست

شده ولی چه فایده که اونم نمیدونه که من دوسش دارم و هیپوقت نمیفهمه و سهم من فقط از دور دیدنشه

هعیییی

داری همه‌ی اون روزا رو یادم میاری 

ارزوم بود فقط چن کلمه باهام حرف بزنه، نگام کنه حتی اشتباهی!

چقد دیوونگی کردم پاش...نوجوونیم عوض شادی و تفریح صرف عاشقی شد.‌.پشیمون نیستم چون بزرگم کرد ولی پیرعشق شدم

هعیییی داری همه‌ی اون روزا رو یادم میاری  ارزوم بود فقط چن کلمه باهام حرف بزنه، نگام کنه حتی ...

۷ سال شد ۷ سال که من کسیو راه ندادم تو زندگیم و فقط اونو فریاد میزنم ولی چه فایده که اون یه کوره لعنتیه