2821
2789
عنوان

کاراته....

305 بازدید | 10 پست

سلام خدمت همه... 

پسر بچه رو از چ سنی میشه گذاشت باشگاه برای کاراته؟؟؟؟ 

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   
بنظر من 7.8 سالگی 

۴ سالشه.  عاشق دعوا و بزن بزن۷.  ن روی کسی!  کلا خیلی دوست داره.  

ینی نمیشه؟؟؟ 

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۴ سالشه.  عاشق دعوا و بزن بزن۷.  ن روی کسی!  کلا خیلی دوست داره.   ینی نمیشه؟؟؟ ...

الان چیزی متوجه نمیشه از رزمی

براش ژیمناستیک عالیه

یکم بزرگتر شد بهتره رزمس بفرستی

در ضمن کاراته نفرستش

الان چیزی متوجه نمیشه از رزمی براش ژیمناستیک عالیه یکم بزرگتر شد بهتره رزمس بفرستی در ضمن کاراته ...

بردمش باشگاه برای ژیمناستیک اصلا نخواست. 

چرا کاراته خوب نیس؟؟؟؟ 

کاراته حرکاتش نمایشیه  من خودم بوکسورم  بوکس و ووشو رو پیشنهاد میکنم ووشو خیلیییی دوست ...

این سن میشه بوکس یا ووشو؟؟؟؟؟ 

منم خیلی بوکس دوس دارم😍.  اما با بچه نمیشه برم😞

موفق باشی همیشه

این سن میشه بوکس یا ووشو؟؟؟؟؟  منم خیلی بوکس دوس دارم😍.  اما با بچه نمیشه برم😞 موفق با ...

عزیزم گفتم که این سن اصلا مناسب رزمی نیست 

بره نتیجه ای نمیگیره براش خوب نیست 

ممنون عزیزم♥همچنین

عزیزم گفتم که این سن اصلا مناسب رزمی نیست  بره نتیجه ای نمیگیره براش خوب نیست  ممنون عزی ...

مرسی دوستم💕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز