2777
عوارضش چیاس؟؟؟ یعنی فرق ادمایی که قوز قرنیه دارن با ادمایی که عینکین و قوز قرنیه ندارن چیه؟؟؟ باید ...

من متخصص چشم رفتم و بعده عکس جواب قطعی داد ک دارم 

عوارضش اینه ک اگ درمان نشه خییییلی تار میشه و سردرد و حالت تهوع میگیری

اونایی ک چشمشون ضعیفه قرنیشون کروی شکل میشه و قرنیه رو مرکز متمرکز نمیشه اما قوز قرنیه رشد بیش از اندازه قرنیه ب سمته بیرونه ووقتی شروع میشه متوقف نمیشه

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم پزشک. اونم میفرسته یه orboscan از چشمت بگیری از روی اون تشخیص میده

با عینک تار می بینن این تاریشون خیلی شدیده مث وقتی که عینک نمی ذارن یا مثلا نوشته ای چیزی که کوچولو باشه رو نمی تونن از دور بخونن؟؟؟

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
با عینک تار می بینن این تاریشون خیلی شدیده مث وقتی که عینک نمی ذارن یا مثلا نوشته ای چیزی که کوچولو ...

ببین اگ قوز داشته باشه و ب عینک جواب نده بعله با عینک تار میبینه

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
آستیگمات با قوز فرق داره ها 

اخه من تازه عینکمو عوض کردم حدود دو هفته اس...اوایل باهاش خیلی خوب میدیدم تما الان حس میکنم دوباره نوشته های رو دیوار خونمونو یکم کم رنگ میبینم...نمیدونم حساس شدم یا واقعا اینطوریه حالم خیلی بده....همش میترسم واس چشام...

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
۱۸ سالمه دو سالهذعینکی شدم

ن بابا هنو زوووده بگی قوز قرنیه داری تا ۲۰ سالگی همه دارن ۲۰ باید متوقف باشه از اون ب بعد میتونی بگی قوز قرنیس

اخه من تازه عینکمو عوض کردم حدود دو هفته اس...اوایل باهاش خیلی خوب میدیدم تما الان حس میکنم دوباره ن ...

ببین بذا خیالت و راحت کنم یذره خیلی کم عادیه 

من اخرین بار ب دکترم گفتم یذررره تار میبینم ک اونم دقت کنم معلومه گفت عادیه چشم طبیعیت ک نیس صاف ببینی

با عینک تار می بینن این تاریشون خیلی شدیده مث وقتی که عینک نمی ذارن یا مثلا نوشته ای چیزی که کوچولو ...

من ندارم ولی وقتی رفتم از چشمم عکس بگیرم خانومه میگفت اگه به سطح راه راه نگاه کنی و چشمات اذیت شه یکی از نشونه های قوز قرنیه است

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤