2777
سلام عزییییییزممممم فک کنم بمونم واس سال ۹۹ ولی نهایت تلاشمو دارم میکنم

همه میخوان بمونن...اره نهات تلاشمونو باید بکنیم این دوماهو ❤ ولی امسال فک کنم قبولیمون راحت تر باشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دارم.۹سال پیش فهمیدم.اول عینک زدم.بعد دوسال لنز داشتم اما ۳سال میش عمل کراس انجام دادم.الان فقط عینک میزنم.خداروشکر تا الان پیشرفتنداشتم.چشم چپم کامل خوب شده.راستم هم میشرفت نداشته

بعد یعنی با عینک خوب نبینن باید از لنز استفاده کنن؟؟؟؟

بله اگ با عینک بازهم تار ببینن میره برای لنز و اگ اونم جواب نده لنز سخت و در اخر قرنیه تراش میخوره

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
قوز قرنیه منحنی شدن بیش از اندازه قرنیس  همه آدما دارن ولی تا ۲۰ سالگی بعدش متوقف میشه مگ اینک ...

من پسرم دو سالو نیمشه ..یه شب که با داداشش داشت بازی میکرد بعد از بازی دیدم موقع نگاه کردن سرشو باید بالا بگیره تا بتونه منو نگاه کنه .. و اصلا پلکشو بالا نمیبرد ..شانسم تو ی تعطیلات عید بود و دکتر نبود .بعد از دو هفته بردیم چشم پزشک که نتونست درست معاینه کنه ولی گفت با یه دستگاه که نگاه کردم مشکلی نداشت ..الان موقع نگاه کردن یه مردمک چشمش رو به پایینه ...نمیدونی مشکل از چیه؟؟؟

اصلا نمیذاره دکتر معاینش کنه .

قوز قرنیه منحنی شدن بیش از اندازه قرنیس  همه آدما دارن ولی تا ۲۰ سالگی بعدش متوقف میشه مگ اینک ...

عوارضش چیاس؟؟؟

یعنی فرق ادمایی که قوز قرنیه دارن با ادمایی که عینکین و قوز قرنیه ندارن چیه؟؟؟

باید پیش بینایی سنج رفت برا تشخیصش یا پیش چشم پزشک؟؟؟

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
بله اگ با عینک بازهم تار ببینن میره برای لنز و اگ اونم جواب نده لنز سخت و در اخر قرنیه تراش میخوره

چطوری قرنیه تراش میخوره؟بعد تراش دیگه خوب میشن؟

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤
عوارضش چیاس؟؟؟ یعنی فرق ادمایی که قوز قرنیه دارن با ادمایی که عینکین و قوز قرنیه ندارن چیه؟؟؟ باید ...

چشم پزشک. اونم میفرسته یه orboscan از چشمت بگیری از روی اون تشخیص میده

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤