2789
عنوان

نگرانم

153 بازدید | 7 پست

بچه ها من بهمن ماه سقط داشتم ضربان نداشت دکتر گفت بهتره سه تا شش ماه پیشگیری کنم فعلا هم شرایط بارداری ندارم من تا اواخر فروردین لکه بینی و گاهی خونریزی داشتم یبار رفتم سونو بقایا داشت که دفع شد بعد ویتامین  kزدم و خونریزی قطع شد این ماه پیشگیری نداشتم الان میترسم نکنه باردار بشم الان بدنم هم آماده نیست که دلداری بدین خیلی میترسم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ی تست بده ،،ب این همه استرس نمیارزه

هنوز که نشون نمیده عزیزم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
عزیزم نگران نباش آمادگی نداشته باشی بدنت خودش نمی پذیره‌. بدن هوشمنده پس خیالت راحت باشه و اگر هم با ...

مرسی گلم آخه امروز به دکترم زنگ زدم گفت باید پیشگیری میکردی چون من همسرم اسپرمش ضعیف بود گفت حتما باید زیر نظر پزشک اقدام به بارداری بشه

اصلا بهش فکر نکن. استرس بدتر از هر چیزیه. با امید بسپر به خدا. ببین اگه اسپرم همسرت ضعیف باشه اصلا ن ...

مرسی گلم