2777
2789
عنوان

کمکم کنید

58 بازدید | 7 پست

بچه ها من دوساله عقد کردم همسرم ب من گف ی سال اول ب بدهی پدرم کمک میکنم ولی بعد اون فهمیدم ک کلی چک داده جای پدرش ک نره زندان میدونم کار خوبی کرده ولی واقعا نمیتونم همه وقتشو کار میکنه من نمیبینمش تاچندین سالم باید چکارو بده عقدم واقعا عروسی کنم یا ن جدابشم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بستگی به خودت داره عزیزم

منم شرایط شما رو داشتم همه پولامون رفت حتی نتونستیم عروسی بگیریم اما موندم سر زندگیم ولی حسرتش همیشه باهام هست

اگه شوهرت مرد خوبیه و میتونی باهاش بمونی بمون 

دستمو ول نکن🤲🏻
تاکی اخه ایندم تباه بشه ب چ قیمتی

میگم دیگه تصمیم با خودته البته شوهرتم اشتباه کرد از اول شما رو در جریان همه مسایل قرار نداد . باهاش صحبت کن ببین این وضع تا کی قراره ادامه داشته باشه

دستمو ول نکن🤲🏻