2777
2789
عنوان

کمککککککک 😰😰😰😰 رنگ مو

195 بازدید | 31 پست

چقد باید روی سر بمونه ؟ الان یه ربعه رو موهامه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

اولین باره خودم رنگ میکنم استرس دارم بد بشه  

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

45 تا 60 دقیقه

مرسی عزیزم

چه رنگی گرفدی؟ 

کاپوچینو عسلی

استرس خودش رنگو خراب میکنه عزیزم بیخیال باش 40 بزار بمونه بعد یه ذره روشو پاک کن ببین اگه رنگش باب میلته بشور اگه نه بزار بازم بمونه

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

من کلا سومین باره رنگ میکنم

قبل عید رفتم 150 هزارتومن بی زبون دادم به ارتیشگر بعد دیدم موهای خواهرشوهرم رنگش ازمن قشنگتر شده وقتی فهمیدم تو خونه گذاشته میخواستم خودمو بزنم😂

موهات دکلره داره؟ 

اره بجز 10 سانت ریشه...موهامم بلنده ولی الان فقط نیمکره ی جلوی سرمو گذاشتم(نیم کره😂😂😂😂😂)

بزار یساعت بمونه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..