2777
2789
عنوان

خیلی ها دنبال دعاگر و...

2158 بازدید | 47 پست

میبینم خیلی از خانم های نی نی سایت دنبال این هستند که با دعا و جادو به چیزی که میخوان برسن بیاین اینجا از عاقبت نهایی کسانی بنویسیم که دور و برمون بودن و از دعا و جادو استفاده کردن 

شاید  خدا الطافش رو شامل کرد تامل کنند بیندیشند و هدایت شوند....

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

اولیش رو هم خودم مینویسم : شاید پیش خودتون بگید ما که برای امور بد دعا نمیگیریم و ...خدا شاهده دعا اخر و عاقبت نداره وقتی دست میخواین رو دست خدا ببرین نتیجه اش این میشه که خانمه رفته دعا کرده  زندگیشون پر رزق و روزی بشه( دقت کنید رزق و روزی رو به جای اینکه از روزی دهنده بخواد از دعاگر خواسته) دعا نوشته برده خونه  . ماشین سنگین داشتن ماشینشون الکی الکی اتیش میگیره کل سرمایه کاریشون نابود میشه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعانویسی و رمالی ؛ فقط کلاه برداری و بس !

تا وقتی قرآن هست ؛  آدم سمت این چیزهای عبث نمیره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اولیش رو هم خودم مینویسم : شاید پیش خودتون بگید ما که برای امور بد دعا نمیگیریم و ...خدا شاهده دعا ا ...

لایک به امضاتون

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
البته دعای قرانی فرق داره ها

خب دعای قرآنی بهتر نیست خودمون بخونیم و از خدا کمک بخوایم؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
البته دعای قرانی فرق داره ها

کلام خدا حق

بنظرم با دعا گرفتن و ... از ولایت الهی خارج میشی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اولیش رو هم خودم مینویسم : شاید پیش خودتون بگید ما که برای امور بد دعا نمیگیریم و ...خدا شاهده دعا ا ...

ماشالله چه خانومی هستین شما

افتخار میکنم از کسانی ک اینجور سخن میکنند و عمل میکنند💚

خدا حفظتون کنه

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
پس چرا مادر شوهر من چیزیش نمیشه، از جوونی دنبال این کاراست خیلی هم خوب نتیجه میگیره

فرعون و قارون  هم تا لحظه اخر تو ناز و نعمت و کاخ بودن ...به ظاهر امر نگاه نکنید مهم عاقبت نهایی هست که ادم رستگار میشه یا نه

ماشالله چه خانومی هستین شما افتخار میکنم از کسانی ک اینجور سخن میکنند و عمل میکنند💚 خدا حفظتون کن ...

زنده باشید عزیزم لطف دارید . خدا بهترین ها رو شاملتون بکنه  

این که میگی از دعا نویس رزق و روزی میخواد فکر نکنم درست باشه دعا میگیرن که حاجتشون رو زود خدا بده 

متظورت اینه که به شیطان توصل میکنن؟؟

من البته معتقد نیستم به این کارا ولی برام سواله این حرفت 

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام