میبینم خیلی از خانم های نی نی سایت دنبال این هستند که با دعا و جادو به چیزی که میخوان برسن بیاین اینجا از عاقبت نهایی کسانی بنویسیم که دور و برمون بودن و از دعا و جادو استفاده کردن
شاید خدا الطافش رو شامل کرد تامل کنند بیندیشند و هدایت شوند....
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
اولیش رو هم خودم مینویسم : شاید پیش خودتون بگید ما که برای امور بد دعا نمیگیریم و ...خدا شاهده دعا اخر و عاقبت نداره وقتی دست میخواین رو دست خدا ببرین نتیجه اش این میشه که خانمه رفته دعا کرده زندگیشون پر رزق و روزی بشه( دقت کنید رزق و روزی رو به جای اینکه از روزی دهنده بخواد از دعاگر خواسته) دعا نوشته برده خونه . ماشین سنگین داشتن ماشینشون الکی الکی اتیش میگیره کل سرمایه کاریشون نابود میشه
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
اولیش رو هم خودم مینویسم : شاید پیش خودتون بگید ما که برای امور بد دعا نمیگیریم و ...خدا شاهده دعا ا ...
لایک به امضاتون
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .