2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه چیزایی یادتونه

من اصلا یادم نمیاد

فقط وزن تولدشون رو میدونم

یادمه رفتم دکتر سونو کرد یادمه وزنی که گفت خیلی به نظرم کم بود بعد دکتر گفت برای الان خوبه کم نیست

ولی مطلق یادم نیست چند بود

۴۲۵۰ بود فسقلی جونم

من 32 هفتگی 2200 بود 39 شد 4200 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
چی میخوردی تو بارداری ماهم بخوریم خودت چند کیلو اضاف کردی

ذات بدن هرکس متفاوته به خوردن نخوردن نیست

دوستی دارم خیلی غذاهاش خوب میخورد وزن خودش میرفت بالا وزن بچش کم بود تمام چیزهایی که برا وزنگیری خوب بود میخورد

با اجازه استارتر یه سوال بپرسم

خانوما من دیروز آزمایش کشت ادرار دادم امروز زنگ زدن که فردا بیا تکرارش کن مثبت شده برات

حالا چیکار کنم باردارم استرس گرفتم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
با اجازه استارتر یه سوال بپرسم خانوما من دیروز آزمایش کشت ادرار دادم امروز زنگ زدن که فردا بیا تکرا ...

نترس منم یه باراینجوری شد،معلوم شد دستای خودم کثیف بوده،دستاتو خوب بشور اون ناحیه روهم بایدخوب بشوری که ترشحات نباشه ازوسط ادرارت بایدظرفوپرکنی،من اول مثبت شد گفت بیاتکرار،که خداروشکرمنفی شدبعدش

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
چی میخوردی تو بارداری ماهم بخوریم خودت چند کیلو اضاف کردی

چیز خاصی نمیخوردم عزیزم اما بادام،گردو خرما زیادخوردم .

تقریبا ۲۲ کیلو. اگه هفته های اخری دلستر و بستنی بخور وزن نی نی زیاد میشه (ما ژنتیکی بچه هامون تپلی هستن واسه همین نخوردم اما خیلی شنیدم تاثیر داره)

نترس منم یه باراینجوری شد،معلوم شد دستای خودم کثیف بوده،دستاتو خوب بشور اون ناحیه روهم بایدخوب بشوری ...

مرسی فدات شم..اگه مثبت باشه خیلی خطرناکه؟

مرسی فدات شم..اگه مثبت باشه خیلی خطرناکه؟

نه بهت سفکسیم میده یا یه چرک خشک کن دیگه که بخوری وعفونتت خوب بشه بعدش برات یه آزمایش دیگه مینویسه 

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
نه بهت سفکسیم میده یا یه چرک خشک کن دیگه که بخوری وعفونتت خوب بشه بعدش برات یه آزمایش دیگه مینویسه&n ...

باشه مرسی ازجوابت عزیزدلم😘