2777
2789
آره خداروشکر ..۳ماهی طول کشید پدرم درومد  همش یک وره بودم ..پفففففففف حالا هی هم بقیه میپرسن چت ...

چجوری خوب شد؟؟

منم سه چهار ماه پیش ضربه خورد، بعد دو سه ماه خوب خوب شده بودم ولی الآن یکی دو هفتست مثل اولش شده 😭 یکی تو همین نینی سایت میگفت بچش بخاطر فشار دنبالچه به رحم سقط شده دارم از استرس میمیرم 😖 میخوام ببینم تجربه بقیه چجوریه...

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
چجوری خوب شد؟؟ منم سه چهار ماه پیش ضربه خورد، بعد دو سه ماه خوب خوب شده بودم ولی الآن یکی دو هفتست ...

عزیزم من درد دنبالچه دارم ولی نمیدونم به خاطر چیه حتی بعضی اوقات که می‌شینم احساس می کنم جابه جا میشه😲 ولی خداروشکر بچم دنیا اومد حتی زایمان طبیعی داشتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری خوب شد؟؟ منم سه چهار ماه پیش ضربه خورد، بعد دو سه ماه خوب خوب شده بودم ولی الآن یکی دو هفتست ...

هااا..ببین روش دنبه تازه بکوب با زردچوبه فراوون بزار چرب کن پلاستیک بزار اگر میتونی چسب بزن که مالیده نشه همه جا .خیلی بهتر میشه .اگر حامله ای یجوری چرب کن ماساژ بده که جای ......مالیده نشه 

عزیزم من درد دنبالچه دارم ولی نمیدونم به خاطر چیه حتی بعضی اوقات که می‌شینم احساس می کنم جابه جا میش ...

دردش زیاده یا طبیعیه؟ ضربه و اینام خورده بودید شما؟

وای واقعا ینی اونوقت که زایمان میکردیدم این مشکل رو داشتید؟؟ 😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هااا..ببین روش دنبه تازه بکوب با زردچوبه فراوون بزار چرب کن پلاستیک بزار اگر میتونی چسب بزن که مالید ...

عه؟ باشه حتما مرسی گفتید...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دنبالیچت شاید در رفته.یه خانومهاییی هستن جامیندازن‌.مثل شکسته بندها هستن.کارشون همینه.ولی باید پیش ی ...

آره منم شنیدم ولی میگند دردش خیلی بده میترسم! بعضیام میگند با اینکه جا انداختند بازم مشکل دارند، میترسم دردشو تحمل کنم و فایده نداشته باشه 😥 خیلی درد بدیه خدا هیچکسو دچارش نکنه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دردش زیاده یا طبیعیه؟ ضربه و اینام خورده بودید شما؟ وای واقعا ینی اونوقت که زایمان میکردیدم این مشک ...

بعضی اوقات زیاد وقتی می‌شینم 

یادم نمیاد ضربه خورده باشم اصلا نمیدونم چی شد اینطوری شدم😢

موقع زایمان اصلا دردش نیومد سراغم 

آره.اگه به کاربلدش نسپری بدجامیندازه عادت کرده میشه هی درمیره.درد جانداختنش وحشتناکه.مردهای گنده زمی ...

وای از درد زایمان بترسم حالا یا از این درد؟ 😓 مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضی اوقات زیاد وقتی می‌شینم  یادم نمیاد ضربه خورده باشم اصلا نمیدونم چی شد اینطوری شدم😢 موق ...

وای کاش منم بتونم زایمان رو پشت سر بذارم، فعلا که تو بارداری خیلی بد شده...

شما دکتر نرفتی براش؟؟ سعی کن تو نشستن از این تیوپا بذاری، من یه مدت میذاشتم خیلی بهتر بود، ولی کلا سعی کن زیاد نشینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای کاش منم بتونم زایمان رو پشت سر بذارم، فعلا که تو بارداری خیلی بد شده... شما دکتر نرفتی براش؟؟ س ...

نه نرفتم اره باید بخرم ان‌شاءالله این دوران بارداری‌ رو به سلامتی و خوشی بگذرونی و زایمان خوبی داشته باشی عزیزم

نه نرفتم اره باید بخرم ان‌شاءالله این دوران بارداری‌ رو به سلامتی و خوشی بگذرونی و زایمان خوبی داشته ...

ممنون عزیزم، انشالله 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فقط دنبالچه رو تو رمان پشت یک دیوار سنگی شنیدم

منم تا قبل اینکه سر خودم بلا بیاد نشنیده بودم 😔 خدا رو شکر کن و مواظب دنبالچت باش 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خداروشکر ..۳ماهی طول کشید پدرم درومد  همش یک وره بودم ..پفففففففف حالا هی هم بقیه میپرسن چت ...

ببخشید شما الان کامل خوب شدین ؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدین چون منم اینجورشدم