2777
2789
۷ هفته ام تا چقدر استراحت کردی بعد که جذب شد میشه مسافرت رفت

شیاف پروژسترون استفاده کن

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷ هفته ام تا چقدر استراحت کردی بعد که جذب شد میشه مسافرت رفت

کلا ۳ماه اول بارداری مساافرت جالب نیست چون جفت پایینه و هنوز محکم نیست

استراحتت کامل باشه زودتر جذب میشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
۷ هفته ام تا چقدر استراحت کردی بعد که جذب شد میشه مسافرت رفت یتیرش ۱۸در ۹ فقط شیاف و امپول یکی

شیاف خارجی بخر حتما ایرانیشو نخر

سیکلوژست خوبه

سایزشم کمه زود جذب میشه 

ولی مسافرتو دکترتم اجازه داد نرو

بعد چندوقت جذب شد؟باید استراحت مطلق کنم؟

مشخص نیست

اکثرا برای هماتوم استراحت مطلق تجویز میشه حداقل برای دوهفته و بعد استراحت نسبی

بازم بستگی به دکترت داره

مرسی فدات یعنی سه ماعگی ام نمیتونم اخه میخوام برم پیش,مامانم

خوب اونو دیگه با دکترت هماهنگ کن

بستگی به شرایطت و وضعیت جفت همون موقع میگه مسافرت میتونی یا نه