2777
2789
ارد سفید یا برنج با شیر وشکر حل میکنیم خوب حل ک‌شد میزارم رو گاز تا غلیظ بشه غلیظ ک شد خاموشش می ...

سفت میشه من هروقت درست میکنم دو ساعت رو گاز میمونه نصفش تموم میشه ولی سفت نمیشه نمیدونم چرا

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سفت میشه من هروقت درست میکنم دو ساعت رو گاز میمونه نصفش تموم میشه ولی سفت نمیشه نمیدونم چرا

ارد ی لیوان پر

شیر ۲لیوان

شکر ۱لیوان پر

چطور ابکی میشه؟؟

همون لحظه ای ک گزاشتی روگاز شروع کن هم زدن ی لحظه هم ولش نکن

چون خراب میشه اینقدر هم بزن ولش نکن ک غلیظ بشه

زن زیاد ن کم

خاموشش ک کردی اب گلاب ی استکان یا نصف استکان بریز و توظرف بزار و بزار تویخچال سرد ک شد خودشو میگیرع

نوشجان کنید

مثل درد من تو دنیا هیچ درد مبهمی نیست،تو رو دارمو ندارم این عذاب درد کمی نیست....
ارد ی لیوان پر شیر ۲لیوان شکر ۱لیوان پر چطور ابکی میشه؟؟ همون لحظه ای ک گزاشتی روگاز شروع کن هم ...

یه لیوان آرد میخواد من ۴،۵تا قاشق آرد میریزم واسه یه عالمه شیر پس آرد کم میزنم،ممنون عزیزم،لطف کردی

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

یه لیوان آرد میخواد من ۴،۵تا قاشق آرد میریزم واسه یه عالمه شیر پس آرد کم میزنم،ممنون عزیزم،لطف کردی

نه گلم ارد ی لیوان ۲لیوان شیر

ارد ۲لیوان گزاشتی

۲تا ونصفی تا ۳تالیوان شیر

دوست داشتی هل هم بشکون و بزیز طمعش عالی میشه

فدای تو دوستم خواهش میکنم

مثل درد من تو دنیا هیچ درد مبهمی نیست،تو رو دارمو ندارم این عذاب درد کمی نیست....
نه گلم ارد ی لیوان ۲لیوان شیر ارد ۲لیوان گزاشتی ۲تا ونصفی تا ۳تالیوان شیر دوست داشتی هل هم بشکون ...

مرسی مهربون😍❤😘