2777
2789
عنوان

نگرانم😭

92 بازدید | 14 پست

من هفته ۱۵هستم همش استراحت میکنم ظهرا پامیشم ناهار میخورم باز دراز میکشم،یعنی در کل همش دراز کشیدم،خطرناکه به نظرتون؟؟؟؟؟

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبح که شوهرم میره سرکار بیدار میشم ساعت ۸بعد میخوابم تا ۱ظهر 😩

میخوای طبیعی زایمان کنی ؟

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
پس کارای خونه و غذا درست کردن چی ؟

شوهرم کل روزو سرکاره ظهر که پامیشم یه چیزی درس میکنم میخورم بعد دراز میکشم تا وقت شام پامیشم شام میپزم بازم دراز میکشم تا شوهرم بیاد شام که خوردیم جم میکنم و بازم از فردا شروع میشه،خونه رو هم معمولا تمیز نگه میدارم که لازم نباشه هی جم کنم فقط ظرفا شام وناهاره جارو روهم شوهرم میزنه و خریدو

نگران بچم میشم اخه وقتی پاشم کار کنم کمر درد و دل درد میاد سراغم.از یه ورم میترسم استراحت زیاد بد باشه؛

اره

زن دایی منم اینطوری استراحت کرد زایمانش خیلی سخت بود ...البته شما ماه های اولته 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

فقط مشکل اینجاست که اگر فعالیت نداشته باشی زایمان طبیعی راحتی نداری ..کارای خونه بهترین حالته برای زن ..نه خیلی خودتو خسته کننده و نه خیلی راحت باش...همین آشپزی و تحرک ات تو خونه خیلی خوبه ها ..

نگران بچم میشم اخه وقتی پاشم کار کنم کمر درد و دل درد میاد سراغم.از یه ورم میترسم استراحت زیاد بد با ...

بچه ات دختر ؟؟؟

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

من چون دکتر هفته های اول بخاطر کمر درد و دل دردم گفت احتمال سقط هست دیگع نگرانم میخوام تا ماه ۵که بچم بزرگ شه استراحت کنم اما از ماه ۵به بعد تحرکمو بیشتر میکنم،الان میترسم.اخه خیلی دل درد و کمر درد میگیرم وقتی سرپام یا کار میکنم.انگار رحمم میخواد بیوفته😭😭😭😭😭

هنوز تعیین جنسیت نرفتم عزیزم

احتمالا نی نیت دختره ک خوابت زیاد شده. مشکلی نذاره. اگه زایمان طبیعی میخوای بکنی زایمانت سخت میشه . 

بی حالی اگه داری بخاطر کمبود ویتامینای بدنته 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز